Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Σούλη Αϊβαζίδη, Πρόεδρο του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας.

Ο κ. Αϊβαζίδης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό αλλά και προτίθεται να είναι η στάση του αγροτικού κόσμου από εδώ και πέρα. Ο ίδιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο πρωθυπουργός πριν βγούμε στους δρόμους δεν αποδεχόταν τα αιτήματά μας. Όταν κατεβήκαμε στα μπλόκα μας δέχθηκε και εξήγγειλε μέτρα. Το μεγαλύτερο μέρος των αγροτών δεν είναι ικανοποιημένη και από εδώ και πέρα η οργή των αγροτών θα φανεί στους δρόμους».

Για τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν, δεν έμειναν ικανοποιημένοι, προσθέτοντας πως «το προϊόν μας φεύγει από το χωράφι 50 λεπτά και φτάνει στα 2.20 ευρώ λίγα μέτρα πιο κάτω».

Για την περιοχή, τόνισε πως οι αγρότες θα αποφασίσουν τι κινητοποιήσεις θα κάνουν σε επίπεδο Δ. Μακεδονίας, ενώ θα δουν και τι στάση θα κρατήσουν τα άλλα μπλόκα. «Είμαστε σε συσκέψεις στα μπλόκα και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μας και δεν θα σκύψουμε το κεφάλι».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X