Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας. συγχαίρει θερμά τους εμπνευστές της πρωτοβουλίας και τους συντελεστές του θεατρικού έργου “Άγιος Λουκάς ο Ιατρός” που θα παρουσιαστεί 9,11 και 12 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 8,30μ.μ., με δωρεάν είσοδο ,στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας.

Με τη στήριξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Ειρηναίου, την επίβλεψη του αεικίνητου Ιερατικού Προϊσταμένου Πατρός Θεοφίλου Φραγκουλίδη και των παιδιών των Κατηχητικών Τμημάτων του Ναού , ο σημαντικός βίος και το θεάρεστο έργο του Αγίου Λουκά του Ιατρού , θα πάρουν “σάρκα και οστά” σε κείμενα και σκηνοθεσία της ταλαντούχας συμπατριώτισσάς μας Τζένης Βέφας Βουνοτρυπίδου , με βοηθό την Ελευθερία Γλυκεράκη και τους Ιωάννη Μαυρόπουλο και Σόνια Λίτσα στην παραγωγή .

Πρόκειται για μία εξαιρετική , ποιοτική και προσεγμένη θεατρική παράσταση , στην οποία πρέπει ΌΛΟΙ να δώσουμε το “παρών”.

Ως Ερυθρός Σταυρός Πτολεμαΐδας στηρίζουμε την όλη προσπάθεια και είμαστε υπερήφανοι για την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία , καθώς ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός ήταν Ερυθροσταυρίτης!

Οι Εθελοντές, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του ΠΤ ΕΕΣ Πτολεμαΐδας Κούλα Πουλασιχίδου .

X