Σε λάθος του Γραφείου Τύπου απέδωσε την αναφορά των 7εκ. ευρώ για το Leader των Γρεβενών, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με νεότερη ανακοίνωσή της σήμερα το πρωί.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας μάλιστα προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του νέου Περιφερειάρχη, Γιώργου Αμανατίδη, ο οποίος με δική του παρέμβαση στα ΜΜΕ χαρακτήρισε ψεύδη τα όσα αναφέρθηκαν από την πλευρά της περιφερειακής αρχής, ενώ στράφηκε και εναντίον του Γιώργου Κασαπίδη υποστηρίζοντας πως για ακόμη μία φορά θεωρεί δικές του επιτυχίες και μόνο τα όσα συμβαίνουν στη Δυτική Μακεδονία.

Μάλιστα η ανακοίνωση Αμανατίδη τόνιζε πως το ποσό των 7εκ. ευρώ είναι εξωπραγματικό, κάτι που όπως αποδεικνύεται από τη σημερινή ανακοίνωση της Περιφέρειας, είναι απολύτως ορθό.

Στην διευκρινιστική ανακοίνωσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας τονίζονται τα εξής:

«Εκ παραδρομής, το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αναφέρθηκε σε Δελτίο Τύπου για το πρόγραμμα Leader των Γρεβενών στις 17 Νοεμβρίου 2023, σε κονδύλια ύψους 7 εκατ. ευρώ που αφορούσαν στο πρόγραμμα του Υπουργείου Οικονομικών για νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις, σαν να αφορούσαν το Leader των Γρεβενών».

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X