Στο True Story Radio ο Γρηγόρης Βαλτινός για την εκδήλωση – σύμπραξη με το Μουσικό Σχολείο. Στο studio βρέθηκε και η Μάρθα Μαυρίδου από την Υψικάμινο.

Ο κ. Βαλτινός εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του γιατί βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τη βραδιά που θα γίνει, αλλά και για τον σύλλογο, όσο και για το σχολείο. Τόνισε πως δεν είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα, λέγοντας πως “είναι μια πόλη που δεν την έχει αγαπήσει ενδεχομένως ιδιαίτερα η πολιτεία”, κάνοντας λόγο στην ανάγκη να δείχνουμε αλληλεγγύη σε τέτοιες περιοχές.

Αυτό το αιτιολόγησε λέγοντας ότι κάθε κοινωνική ομάδα ή πόλη που υποφέρει για τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε σαν ένα παιδί μας που πρέπει να το αγκαλιάσουμε ακόμη πιο ζεστά.

Ερωτηθείς για τα παιδιά της περιφέρειας και πόσο εύκολο είναι να μυηθούν στο θέατρο, ο ίδιος απάντησε ότι μεταφέρεται μέσα από την κυτταρική μνήμη και κάποια στιγμή εκδηλώνεται σε κάποιον και ένα παιδί από την επαρχία μπορεί ακριβώς επειδή είναι διψασμένο να στρέφεται κάπου καλλιτεχνικά.

Μιλώντας για τη Μάρθα Μαυρίδου, την χαρακτήρισε ως “ταλιμπάν της τέχνης” ζωσμένη με πολιτιστικά εκρηκτικά, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τα παιδιά του σχολείου που θα συμπράξουν καλλιτεχνικά.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός συμπράττει με το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας και την Υψικάμινο και γίνονται οδηγοί σε ένα ταξίδι με όχημα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 20.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X