Ο Γιώργος Αμανατίδης, επικεφαλής της παράταξης “Συμμαχία για την Ανάπτυξη” και ο Γιώργος Κασαπίδης επικεφαλής του συνδυασμού “Πορεία Δημιουργίας”, κονταροχτυπήθηκαν στην εκπομπή Τριτολογίες της ΕΡΤ, χθες το βράδυ, με τους δύο διεκδικητές της Περιφέρειας να δίνουν σκληρή μάχη για την επικράτηση στον δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Οι δύο άνδρες κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια σειρά θεμάτων, μίλησαν για τον αναπτυξιακό τους όραμα για τον τόπο, με τον μεν περιφερειάρχη να υπερασπίζεται τα πεπραγμένα της θητείας του λέγοντας πως επί θητείας του έρχονται τεράστια κονδύλια στην περιοχή και τον κ. Αμανατίδη να αναφέρεται στο σχέδιο του για την αντιμετώπιση της ανεργίας στην περιοχή.

Στο τραπέζι της συζήτησης δεν θα μπορούσε να λείψει και η συζήτηση για το χρίσμα της ΝΔ στο πρόσωπο Κασαπίδη και γιατί ο κ. Αμανατίδης επέλεξε να κατέβει υποψήφιος κόντρα στην κομματική γραμμή και κατά πόσο υπερασπιζόταν το έργο του περιφερειάρχη όταν είχε βουλευτική θητεία.
Δείτε τη συζήτηση:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X