Οι εικαστικές παρεμβάσεις, που πραγματοποιήθηκαν από εθελοντές, άλλαξαν την αισθητική των εξωτερικών χώρων του ισογείου και του πρώτου ορόφου του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας. Πρόκειται για υπέροχα graffiti και εικόνες που δημιουργούν μία ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση στους μαθητές αλλά και στους εκπαιδευτικούς .

Στη δημιουργία του καλαίσθητου και ευχάριστου αυτού περιβάλλοντος , σύμφωνα με τη Διευθύντρια του Σχολείου Μελίνα Σιδηροπούλου , συνέβαλαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων που είχε την ευθύνη της οργάνωσης και του συντονισμού της όλης προσπάθειας , οι δημιουργοί Ανδρονίκη Αγγελιδάκη και ο Δημήτρης Χαλκίδης συνεπικουρούμενος από την Μαρία Πασχαλίδου, του οποίους ευχαρίστησε η Διευθύντρια και εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων.

Ιδιαίτερα η κ. Σιδηροπούλου και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαρίστησαν το Δήμο Εορδαίας και την αρμόδια Αντιδήμαρχο Αναστασία Πράπα, για την Αρωγή τους στη σημαντική αυτή δράση με την κάλυψη του κόστους των υλικών .

Σίγουρα αξίζουν Θερμά συγχαρητήρια όλοι οι συντελεστές της εν λόγω δράσης ,που αναδεικνύει την κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθησία και μακάρι να βρει μιμητές!

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X