Την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα θα επισκεφθεί την Τρίτη 9 και την Τετάρτη 10 Ιουλίου, η πρώην Υπουργός και πρώην Ευρωπαία Επίτροπος, Άννα Διαμαντοπούλου, συμμετέχοντας σε συναντήσεις εργασίας τόσο στο ΕΚΕΤΑ όσο και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Η κα Διαμαντοπούλου θα βρεθεί το μεσημέρι της Τρίτης στο ΕΚΕΤΑ στην Πτολεμαϊδα, ενώ την Τετάρτη το πρωί θα ξεναγηθεί στο νέο Campus του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, πριν τη συνάντηση εργασίας που θα έχει με τις Πρυτανικές αρχές.

Παράλληλα την Τρίτη το απόγευμα στις 5.30, θα συμμετέχει σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Η νέα κοινωνική πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση» η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΗ στην Κοζάνη.

Η Κοζανίτισσα, Άννα Διαμαντοπούλου, είναι Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση και διετέλεσε πρόσφατα Πρόεδρος της Επιτροπής για την συγκρότηση της νέας κοινωνικής πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Φυσικά η επίσκεψη Διαμαντοπούλου στην ιδιαίτερη πατρίδα της, αποκτά και πολιτικό ενδιαφέρον, με την ίδια να έχει μπει στο κάδρο των εν δυνάμει υποψηφίων Προέδρων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

X