Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το 40ήμερο Μνημόσυνο του πρώην Δημάρχου Φλωρίνης Χρήστου Αλεμπάκη (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονας Φλώρινας, τελέστηκε την Κυριακή 21/4/24 το 40 ήμερο Μνημόσυνο του πρώην Δημάρχου Φλώρινας Χρήστου Αλεμπάκη, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, αγαπημένων προσώπων, συγγενών και φίλων του εκλιπόντος.

Μετά το πέρας της Εκκλησίας η σύζυγος του αειμνήστου Δημάρχου και εκλεκτού Επιστήμονα, Άννα μαζί με τα υπέροχα παιδιά του, δέχθηκαν τα συλλυπητήρια πλήθους κόσμου, που παρακολούθησαν την τελετή του Μνημοσύνου. Ήταν όλοι εκεί και είχαν να πουν ένα “καλό λόγο”, για την πολυσχιδή προσωπικότητα του αειμνήστου αυτού ΑΝΘΡΩΠΟΥ, τον οποίο ευχαριστούμε που μας τίμησε με την ειλικρινή φιλία του !

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Δήμος Αμυνταίου: Ενημέρωση ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών

Από τον Δήμο Αμυνταίου εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες αδειοδοτημένων επιχειρήσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων (Φωτοβολταϊκά με αποζημίωση ηλεκτρικής ενέργειας)

Read More »

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Πειραματικού Δημοτικού σχολείου Φλώρινας στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα

Η διαχειριστική ομάδα του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 14/10/2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον

Read More »

Εισαγγελική έρευνα για τη διάνοιξη δρόμου στον Γράμμο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την παράνομη διάνοιξη δρόμου σε προστατευόμενη περιοχή στον Γράμμο διέταξε η Εισαγγελία Ιωαννίνων. Παράλληλα, κλιμάκιο του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος (ΟΦΥΠΕΚΑ)

Read More »
X