Με υπέροχες χειροποίητες λαμπάδες ενίσχυσαν το Πασχαλινό Bazaar του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεA Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας η Διεύθυνση, οι Εκπαιδευτές και οι Εκπαιδευόμενοι του Τμήματος” Βοηθός Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας” της ΣΑΕΚ ( πρώην ΔΙΕΚ) Πτολεμαΐδας.

Η πασχαλινή αγορά του Συλλόγου διοργανώθηκε και πάλι με τη συμβολή των εθελοντών του και πραγματοποιείται από 22 Απριλίου έως και 1 Μαΐου στη Στοά Λαζαρίδη (Νοσοκομείο 7) με ώρες λειτουργίας 10 το πρωί, έως 10 το βράδυ.
Τις ευχαριστίες της προς όλους, όσους συνέβαλαν στη δημιουργία – υλοποίηση του bazaar εξέφρασε η Πρόεδρος του Συλλόγου Όλγα Ντέλλα, καθώς και στον κόσμο της περιοχής που στηρίζει την προσπάθεια, ενώ ευχαρίστησε και τη Διεύθυνση, τους Εκπαιδευτές και τους Σπουδαστές της ΣΑΕΚ Πτολεμαΐδας, για την προσφορά των εντυπωσιακών χειροποίητων λαμπάδων.

Αναφερόμενη στη συγκεκριμένη επίσκεψη “αγάπης” η Διευθύντρια της ΣΑΕΚ Πτολεμαΐδας Σοφία Μπέση, επεσήμανε ότι είναι μία πράξη η οποία γίνεται κάθε χρόνο από τη Σχολή προς το Σύλλογο ΑμεΑ, που δίνει το δικό της πασχαλινό χρώμα στην Εορταγορά του.
Από την πλευρά της η Υποδιευθύντρια της ΣΑΕΚ Πτολεμαΐδας Σοφία Απαζίδου τόνισε ότι “όλες αυτές οι πράξεις σηματοδοτούν πολλά πράγματα θετικά, καθώς η συνεργασία ανάμεσα σε φορείς δηλώνει αγάπη, αλληλεγγύη και προσφορά ο ένας στον άλλον”.

Μιλώντας για τη διαδικασία και την προετοιμασία των διαφόρων ειδών του bazaar, τα μέλη του Συλλόγου και οι Εθελοντές, επεσήμαναν ότι όλα κατασκευάστηκαν με πολύ αγάπη και ευχάριστη διάθεση.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο Μπαζάρ, που στήριξε και το ΚΔΑΠ ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ, προσελκύει πάντα το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, και θα πρέπει να το επισκεφθούν ΟΛΟΙ και αυτό το Πάσχα, στηρίζοντας την προσπάθεια του Συλλόγου.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

X