ΣΕΦΠΕ: Γενική Συνέλευση και Εκλογές την Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Σύλλογο Επενδυτών Φωτοβολταικων Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, τα μέλη του καλούνται στην Εκλογοαπολογιστικη Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ημερομηνία: Κυριακή 20/10/2021

Ώρα έναρξης Γενικής Συνέλευσης 11.00 πμ
Ώρα έναρξης εκλογικής διαδικασίας 12.00 πμ-18.00 μμ

Τόπος διεξαγωγής: Εύξεινος Λέσχη Κοζάνης (Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού Φιλίππου Β 30 )

Απαραίτητα στοιχεία για τη συμμέτοχη στις εκλογές είναι η αστυνομική ταυτότητα, η πρακτικό Δ.Σ. εκπροσώπησης ή καταστατικό ή άλλο επίσημο έγγραφο (ΓΕΜΗ) όταν πρόκειται για εταιρεία που να προκύπτει η νόμιμη εκπροσώπηση καθώς και η σύμβαση ΔΑΠΕΕΠ όταν πρόκειται για εγγραφή νέου μέλους.

Στη γενική συνέλευση θα παραστεί Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΣΠΗΕΦ) Παναγής Γιάννης, ο οποίος θα ενημερώσει τα μέλη για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των φωτοβολταικών (Νέα έργα, αποθήκευση, Περικοπές, κλπ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Στοιχεία επικοινωνίας
Σύλλογος Επενδυτών Φωτοβολταικων Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας (ΣΕΦΠΕ Δυτ Μακεδονίας)
Θεσσαλονίκης 17-50100 Κοζάνη
EMAIL: [email protected]

Καστοριά: Εντυπωσιακά ποσοστά πληρότητας για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου – Μηδενική διαθεσιμότητα και στη Φλώρινα

«Δεν βρέθηκαν καταλύματα στον προορισμό Φλώρινα». Αυτό το μήνυμα διαβάζουν τις τελευταίες ημέρες σε ιστοσελίδες αναζήτησης καταλυμάτων όσοι τις επισκέπτονται θέλοντας να κάνουν κράτηση για

Read More »

Χατζηδάκης: Το τεκμαρτό εισόδημα στους ελεύθερους επαγγελματίες δεν θα ισχύει για πάντα

Η κυβέρνηση δεν προτίθεται να διατηρήσει το τεκμαρτό εισόδημα των ελευθέρων επαγγελματιών για πάντα, διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σήμερα το πρωί στο

Read More »
X