-Όλο και συχνότερα, μέρα με την μέρα, έρχονται στην δημοσιότητα, παραβατικές σεξουαλικές συμπεριφορές ενηλίκων εις βάρος ανηλίκων παιδιών! Εκείνο που τρομάζει ακόμη περισσότερο, είναι το γεγονός πως στις περισσότερες των συμβάντων, διαπιστώνεται πως ο ενήλικας θύτης και το ανήλικο θύμα, έχουν κάποια συγγενική, φιλική, γειτονική ή κοινωνική στενή σχέση!

-Φυσικά, δεν μας διαφεύγει η νομική αποδοχή και αναγνώριση, ότι ο κάθε υπόδικος, είναι ενδεδυμένος με τον μανδύα του τεκμηρίου της αθωότητας, μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου! Γνωστό αυτό, όπως γνωστό και το, *όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά*!
-Αλλά, εάν και μόλις αποδειχθεί η ενοχή του, προσωπική θέση καταθέτω και την υπερασπίζομαι εντόνως, θα πρέπει η πολιτεία να τον τιμωρεί με την πλέον αυστηρά και παραδειγματική ποινή! Η ανοχή της πολιτείας, σε κάθε παραβάτη, την καθιστά αυτομάτως και αναλόγως του περιστατικού, συνένοχη, συν αυτουργό και αναμφίβολα, ηθικό αυτουργό! σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, οποιοδήποτε ελαφρυντικό, εκτός από την αποδεδειγμένη εμπράκτως σεξουαλική διαστροφή του θύτη!
-Εκτός και αν η προοδευτική μας κοινωνία, αποδεχθεί τελικά κάποτε ΚΑΙ την *παιδοφιλία* ως φυσιολογική κατάσταση, όπως και προσφάτως έκανε με την *ομοφυλοφιλία*!
-Γιατί κάθε διαστρέβλωση και εκτροπή της φυσικής σεξουαλικής έλξης μεταξύ ετερόφυλων επί της γης όντων και κάθε σεξουαλική διαστροφή και ανωμαλία, όπως κτηνοβασία, κοπρολαγνεία, νεκροφιλία, κ.λ.π, δεν μπορεί παρά να είναι, να χαρακτηρίζεται και να γίνεται αποδεκτή, ως μη φυσική συμπεριφορά και λογικά σαν αφύσικη, μάλλον σεξουαλική ανωμαλία ή σεξουαλική διαστροφή, όπως όλες οι παραπάνω καταστάσεις, εξηγούνται στα ερμηνευτικά λεξικά της γλώσσας μας!
-Επιπλέον, θα ήθελα να τοποθετηθώ και στο εξής: Ακόμη και εάν ο ενήλικας αρσενικός θύτης, συμπεριφερθεί απρεπώς -ήπια έκφραση- σε ανήλικο θηλυκο θύμα, ακόμη και τότε, για μένα η πράξη τους αυτή συνιστά σεξουαλική διαστροφή και γενετήσια εκτροπή, αφού η φυσική γενετήσια έλξη μεταξύ των δύο φύλων, προκαλείται μεταξύ ολοκληρωμένων σωματικά, ψυχικά και οργανικά ατόμων, ώστε η ίδια θεία φύση να τα ωθεί στην συνεύρεση, την συνουσία και την διαιώνιση του είδους!
-Η τοποθέτηση μου, δεν έχει σχέση με κάποιο συγκεκριμένο γεγονός, αλλά αφορμής δοθείσης από σωρεία συμβάντων, τοποθετούμαι γενικώς επί ενός κοινωνικού φαινομένου – προβλήματος, συνεχώς αριθμητικά αυξανόμενου!

Ρουσσάκης Σαρ. Πολυχρόνης
Πρόσφυγας αδικοχαμένων πατρίδων
Έλλην το γένος, Μακεδνός
Πατριώτης κατά το ήθος
Σκεπτόμενος κατά το έθος
Εκφραζόμενος κατά το είκος
Χριστιανός Ορθόδοξος

X