Στο Βαγιέκας της Μαδρίτης η Ράγιο θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα του Χάνσι Φλικ σε πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν συγκεντρώνοντας 4 βαθμούς σε δύο δύσκολες εξόδους σε Σοσιεδάδ και Χετάφε. Ο Ινίγκο Πέρεθ έχει χτίσει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο σε άμυνα και επίθεση και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Πέρυσι η ομάδα ενώ είχε εξασφαλίσει άνετα την παραμονή έκανε 4 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια, τερματίζοντας στην 17η θέση της βαθμολογίας. Μεταγραφικά δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα, προχώρησε σε 4 μεταγραφές επενδύοντας στον περσινό της κορμό ενώ βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκεζ.

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα έχει επιβεβαιώσει ως τώρα τις στοιχηματικές εταιρίες στα παιχνίδια της, έχοντας κάνει και εκείνη το 2 στα 2 σε απαιτητικές αναμετρήσεις με τη Βαλένθια και τη κυπελλούχο Ισπανίας Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ αν και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα οικονομικής και αγωνιστικής φύσεως δείχνει να μένει ανεπηρέαστη. Το νεαρό της ηλικίας των παικτών δεν της αλλοιώνει την ταυτότητα δείχνοντας καλά στοιχεία ως ομάδα στο παιχνίδι της. Ο Όλμο αναμένεται να μην αγωνιστεί για ακόμη μία φορά αν η Μπαρτσελόνα δεν προχωρήσει σε πώληση έτσι ώστε να συμμορφωθεί στους οικονομικούς κανόνες της Λα Λίγκα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα βρίσκεται κοντά και στον Κιέζα.

Σύμφωνα με τις αναλύσεις αγώνων οι φιλοξενούμενοι αποτελούν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη παρά το γεγονός πως στα τελευταία 3 παιχνίδια στο Βαγιέκας δεν κατόρθωσε να κερδίσει. Επιλογή μας το 2+Over 1,5 σε απόδοση 2.00.

X