Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Πέτρο Μίμτση, Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Καινοτομίας και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Εορδαίας.

Ο ίδιος, αρχικά, ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την τιμητική θέση, αλλά και τον κόσμο που τον οδήγησε να είναι σε αυτή τη θέση και ευχήθηκε «να πάμε την πόλη και την Εορδαία στο μέλλον με αισιοδοξία και όσα έρχονται να ξεπεραστούν χωρίς καμία απώλεια».

Ερωτηθείς για τα νέα του καθήκοντα και πως σκέφτεται να τα διαχειριστεί, απάντησε πως πρώτα θα γίνουν συζητήσεις με τον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή, προσθέτοντας πως «ήδη γίνεται διεργασία και δουλεύονται πολλά πράγματα. Ο δήμαρχός μας είναι οραματιστής και προσπαθεί για το καλό όλων μας, το πλάνο υπάρχει και θα μπορέσουμε να πούμε περεταίρω».

Προσέθεσε πως θα υπάρχει ομόνοια μεταξύ των αντιδημάρχων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τόνισε πως: «Υπάρχουν ήδη οι χειροπιαστές ιδέες που το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και θα λειτουργήσουν αντισταθμιστικά πάνω σε τομείς που υστερούμε».

Β.Σ.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X