Τα τεκταινόμενα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τη μάχη των δύο ανδρών Γ. Αμανατίδη και Γ. Κασαπίδη, σχολίασαν τα πολιτικά πρόσωπα της περιοχής, στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο απελευθέρωσης της Κοζάνης.

Ειδικότερα, κληθείς να σχολιάσει τη στάση του κόσμου του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο δίλημμα Κασαπίδης – Αμανατίδης, ο βουλευτής Πάρις Κουκουλόπουλος απάντησε πως: «Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ξέρουν πολύ καλά και έχουν κρίση. Είχαν τη δική τους επιλογή την προηγούμενη τετραετία και δυστυχώς μειοψήφησαν. Σήμερα δεν αφορά τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ αλλά όλους τους πολίτες γιατί είναι αντιμέτωποι με ένα δίλλημα όπως το θέτουν οι δύο βασικοί αντίπαλοι. Από τη μια πλευρά μπαίνει θέμα διαφάνειας και από την άλλη ζήτημα αποτελεσματικότητας. Χρειαζόμαστε και τα δύο, όμως αυτή η αντιπαράθεση γίνεται με μια υπόθεση εργασίας, ότι ο τόπος έχει κοντά στα 4 δις αλλά δεν είναι εξασφαλισμένο αυτό το ποσό. Στο χέρι όλων μας είναι να το διασφαλίσουμε γιατί το μόνο που βλέπουμε σήμερα είναι ο τόπος να γίνεται τόπος για φωτοβολταϊκά».

Ερωτηθείς για τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε πως βρίσκεται σε κρίση και αυτό είναι προφανές, τονίζοντας πως παρέσυρε και το ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια.

Στην ερώτηση προς τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη για την πολιτική μάχη της Κυριακής και αν εκτιμάει πως τελικά θα κερδίσει ο κ. Κασαπίδης, ο Στάθης Κωνσταντινίδης απάντησε δανειζόμενος το σύνθημα του περιφερειάρχη «με πίστη στις ανθρώπινες αξίες», παρέχοντας ουσιαστική τη στήριξή του στο πρόσωπο του νυν περιφερειάρχη.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X