Ξεχύθηκε από νωρίς την Παρασκευή στα εμπορικά καταστήματα ο κόσμος της περιοχής, ορμώμενοι από τις μεγάλες προσφορές που τους επεφύλαξαν οι έμποροι λόγω και της “Black Friday”, ημέρα που είθισται να γίνονται προσφορές.

Τα εμπορικά καταστήματα τονώθηκαν από την αγοραστική κίνηση, στο πλαίσιο του θεσμού που κάνει μεγάλες προσφορές πανελλαδικά, αλλά και τοπικά.

Η Πτολεμαΐδα διαθέτει μία από τις καλύτερες αγορές, καθώς τα καταστήματά της προσφέρουν όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες όπως γρήγορη παράδοση ,αμέτρητες επιλογές, εύκολες αγορές, απίθανες προσφορές και φυσικά άψογη εξυπηρέτηση!

Η αγορά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, πήγε καλά την ημέρα εκείνη και όπως τόνισε ο πρόεδρος Θεόδωρος Βυθούλκας αρκετοί κλάδοι καταστημάτων κινήθηκαν καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες.

Δόθηκε, έτσι, μια ανάσα στον εμπορικό κόσμο της περιοχής, με τους κλάδους που κυρίως τονώθηκαν να είναι η ένδυση, η υπόδηση, η τεχνολογία, αλλά και ό,τι αφορά τα παιδιά.

Οι έμποροι έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στην εορταστική περίοδο, ελπίζοντας ότι θα αντιστραφεί το κλίμα που υπάρχει. Από την πλευρά τους δίνουν σιγά – σιγά μια εορταστική νότα στα καταστήματα, που σιγά – σιγά φορούν τα γιορτινά τους, ενώ και για την περίοδο των εορτών θα έχουν όπως και όλο το χρόνο άλλωστε, μεγάλη ποικιλία σε εμπορεύματα, κάνοντας καλές τιμές για τον κόσμο.

Μια ενίσχυση στην εμπορική κίνηση εκτιμάται ότι θα δοθεί και μέσα από τη Λευκή Νύχτα, που εφέτος επιλέχθηκε να γίνει σε ξεχωριστή ημερομηνία από το άναμμα του δέντρου, με στόχο να μπορέσουν να απολαύσουν την βραδιά φωταγώγησης και οι εργαζόμενοι αλλά και οι έμποροι. Η λευκή Νύχτα που θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου, θα κρύβει εκπλήξεις για τον κόσμο.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X