Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών “Ολική Προσέγγιση by Xenoglossy” άνοιξε τις πύλες του το απόγευμα του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου επί της διεύθυνσης Δημοκρατίας 53 στην Πτολεμαΐδα και υποδέχτηκε τον κόσμο στα επίσημα εγκαίνιά του, γεγονός που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

To “Ολική Προσέγγιση by Xenoglossy”, λειτουργεί σε ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά μαθαίνουν, αναπτύσσονται και γίνονται καλύτερα, δίπλα στην έμπειρη ομάδα του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών στην οποία ως μέλος του Ομίλου ειδικών θεραπειών ΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ παρέχονται οι εξής θεραπείες:

– Λογοθεραπεία
– Εργοθεραπεία
– Ειδικό Μαθησιακό
– Ψυχολογική Υποστήριξη – Συμβουλευτική

Η διεύθυνση και το επιστημονικό προσωπικό του κέντρου εκφράζουν την βαθύτατη ευγνωμοσύνη τους προς όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και μοιράστηκαν τη χαρά τους σε αυτό το ιδιαίτερο γεγονός, σημειώνοντας:

«Σας ευχαριστούμε θερμά για τις υπέροχες ευχές και την ειλικρινή σας στήριξη. Η παρουσία σας ενίσχυσε τον ενθουσιασμό και τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε υπηρεσίες άριστης ποιότητας στον τομέα της λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής. Κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον, εμπνευσμένοι από την αγάπη και τη θετική ενέργεια που εκπέμπετε. Σας περιμένουμε να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι μαζί».

Info:

Facebook: Ολική Προσέγγιση by Xenoglossy

Instagram: https://www.instagram.com/oliki_xenoglossy/

Τηλ: 2463 055660

Mail: [email protected]

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X