Ένδοξες, ΔΥΝΑΤΕΣ ροκ στιγμές του παρελθόντος, αναβίωσαν την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στο γενέθλιο πάρτι του συγκροτήματος “Υπόγεια Τροχιά” από την Πτολεμαΐδα, το οποίο όταν μεσουρανούσε, χάραξε σημαντική πορεία στο πανελλήνιο ροκ στερέωμα.

Το συγκρότημα “Υπόγεια Τροχιά” από την Πτολεμαΐδα ξεκίνησε το 1984 και ανήκει στον χώρο της ελληνόφωνης Ροκ.

Στη μνημειωδη αυτή επανένωση και μουσική βραδιά η οποία ήταν πολύ επιτυχημένη, Αναφορά έκανε και ο Φάνης Τοψαχαλίδης, ο οποίος και δημιούργησε ένα βίντεο – αφιέρωμα και το συνόδεψε με τα παρακατω:

Στις αλάνες, στην φιλόξενη μουριά, στις κρυμμένες μουσμουλιές, στα κράσπεδα που γινόντουσαν οι όμορφες κουβέντες, στην άσφαλτο κλωτσιά το τενεκεδάκι… εκεί και σε άλλα “υπόγεια” βρίσκω την Πτολεμαΐδα!

Την Παρασκευή 5.1.24 είχα την χαρά να βρίσκομαι στην επετειακή εμφάνιση της Υπόγειας Τροχιάς για τα 40 χρόνια παρουσίας του συγκροτήματος στην μουσική σκηνή της χώρας! Μια γεύση μπορείτε να πάρετε από το live στο παρακάτω βίντεο!

Χρόνια Πολλά!

 

Μάλιστα, η εκπομπή του True Story Radio, “Ραδιοεφημερίδα” με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Σάκη Τσιγγένη, μέλος της μπάντας “Υπόγεια Τροχιά”, την περασμένη Παρασκευή και τη συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε εδώ:

 

Σ. Τσιγγένης: Μιλά για τους σταθμούς της σαραντάχρονης πορείας της ροκ μπάντας από την Πτολεμαΐδα «Υπόγεια Τροχιά»

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X