Το πρώτο βραβείο ακροατών  στον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Καν’ το ν’ ακουστεί 2024» κατέκτησαν με 2793 ψήφους οι μαθητές/τριες του 1ου Νηπιαγωγείου Μουρικίου.

Ο διαγωνισμός είχε τίτλο «Η δύναμη της Φίλιας-The Power of Friendship», και συνδιοργανώνεται με την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας.

Η απονομή θα γίνει στις 27 Απριλίου στην Λευκωσία.

Διακρίθηκαν ανάμεσα σε 228 σχολεία, όλων των βαθμίδων, στην 1η θέση ύστερα από ψηφοφορία του κοινού για την κατηγορία του τραγουδιού.

Η ψηφοφορία διήρκησε ενάμιση μήνα και με την στήριξη του κόσμου και την προσπάθεια των μαθητών/τριών το τραγούδι τους ακούστηκε απ’ άκρη σ’ άκρη.

Ο εν λόγω διαγωνισμός απευθύνόταν σε μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όλων των τύπων σχολείων Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης της χώρας και των Ελληνικών σχολείων του εξωτερικού για το σχολικό έτος 2023-2024.

Συγκεκριμένα οι μαθητές/τριες αναφέρουν: «Τώρα γίναμε όλοι φίλοι!!!Σας ευχαριστούμε!!!ΨΟΥ-ΨΟΥ-ΨΟΥ…το πιο υπέροχο μυστικό!!»

 

X