Το «τσουνάμι» με τα προβλήματα στις άδειες λειτουργίας στα γήπεδα ανά την Ελλάδα (ανοιχτά και κλειστά) που ξεκίνησε από το ανοιχτό γήπεδο Κοζάνης και σιγά-σιγά εξαπλώθηκε σε όλη τη χώρα έφτασε και στο Αμύνταιο.

Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα για θέματα που αφορούν το Αμύνταιο και τη Φλώρινα

Για όλες τις αθλητικές ειδήσεις ακολουθήστε την αθλητική μας σελίδα στο FB  facebook.com /Sports. Eptolemeos/

Το ΔΑΚ Αμυνταίου δεν έχει και αυτό άδεια λειτουργίας για τους αγώνες και έτσι οι ομάδες είναι αναγκασμένες να αναζητήσουν αλλού έδρα όπως επίσης και όποιες από την Πτολεμαΐδα έβρισκαν «στέγη» εκεί (βλέπε Λέοντες).

Το θέμα συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Αμυνταίου την Δευτέρα το βράδυ εκεί όπου τονίστηκε ότι λύση μπορεί να δώσει το ΔΑΚ Λεχόβου που έχει άδεια αλλά λόγω προβλήματος στον ηλεκτροφωτισμό αυτό θα μπορεί να γίνει το λιγότερο σε 2 εβδομάδες.

Έτσι η λύση που έπεσε στο τραπέζι είναι να αλλάξει βαθμίδα το ΔΑΚ και από ΣΤ να πάει σε Δ (έως 1000 φίλαθλοι) και να λυθεί το πρόβλημα.

Όπως τόνισε στην συνεδρίαση ο Παύλος Μπούρης έφορος χαντ-μπολ των Ελπίδων το πρόβλημα είναι μεγάλο τώρα που ξεκινάει το πρωτάθλημα και πως για την πρώτη αγωνιστική η ομάδα βρήκε τη τελευταία στιγμή λύση στο Κλειστό της Λευκίβρυσης αλλά είναι άγνωστο αν μπορεί να ξαναγίνει αυτό στο μέλλον.

Επίσης ανέφερε πως είναι το μοναδικό ΔΑΚ που αντιμετωπίζει πρόβλημα την συγκεκριμένη στιγμή, πως το «ξεσπίτωμα» θα έχει και οικονομικό κόστος στις ομάδες και πως τόσο οι Ελπίδες όσο και οι άλλες ομάδες που έχουν έδρα το ΔΑΚ  δεν έχουν πρόβλημα να αλλάξει βαθμίδα το Κλειστό έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Να τονίσουμε πως το Σαββατοκύριακο ξεκινάει και η Β΄ Εθνική στο χαντ-μπολ ανδρών και με τον Αμύντα να βρίσκει προσωρινή λύση στο ΔΑΚ Φλώρινας ενώ έδρα αναζητούν και οι Λέοντες Πτολεμαΐδας για τον αγώνα της γυναικείας ομάδας στην Β΄ Εθνική του βόλεϊ.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X