Πρωτότυπες μπρουσκέτες με ζουμερά ροδάκινα velvita

Αν σας αρέσουν οι ιδιαίτερες γεύσεις και θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, ετοιμάστε ως ορεκτικό πρωτότυπες μπρουσκέτες με ζουμερά ροδάκινα #velvita.

Τι χρειαζόμαστε:
1 μπαγκέτα, κομμένη σε φετούλες – 2 κ.σ παρθένο ελαιόλαδο – 1 σκελίδα σκόρδο – 1 με 2 ροδάκινα #velvita, κομμένα σε λεπτές φέτες – 150 gr ροκφόρ ή blue cheese – 2 κ.σ μέλι
——
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετούμε τις φετούλες ψωμιού σ΄ένα ταψί μ΄ένα φύλλο ψησίματος και τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Τις ψήνουμε για περίπου 7-8 λεπτά και τις βγάζουμε απο το φούρνο. Τρίβουμε πάνω στην κάθε φέτα τη σκελίδα με το σκόρδο.
Τοποθετούμε τις φετούλες ροδάκινου #velvita πάνω στο ψωμί κι από πάνω ρίχνουμε σε κομμάτια το τυρί, που θα το έχουμε κόψει με το χέρι. Τα ξαναψήνουμε για άλλα 7 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα ροδάκινα #velvita. Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο, τα περιχύνουμε με μέλι.
Καλή απόλαυση!

Δ. Καμαριάδης: Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής ”Υπό το Βέρμιο” του Πασχάλη Τσολάκη το Σάββατο 10/5 στην Κοζάνη

Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου, φιλοξένησε τον Δημήτρη Καμαριάδη – Συντονιστή της Εκδήλωσης παρουσίασης  της ποιητικής Συλλογής  «ΥΠΟ ΤΟ ΒΕΡΜΙΟ» του Πασχάλη Τσολάκη.

Read More »

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για την έναρξη των αιτήσεων επιδότησης του ρεύματος στις επιχειρήσεις

Το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων Καφετεριών Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας ενημερώνει για την έναρξη αιτήσεων επιδότησης ρεύματος σε επιχειρήσεις, αναφέροντας τα εξής: «Αγαπητοί συνάδελφοι,

Read More »
X