Με γοργούς ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζονται οι εργασίες στον οδικό άξονα Φλώρινα- Πρέσπες, όπου η αποκατάσταση των ζημιών αποτελεί έργο μέγιστης προτεραιότητας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Οι κατολισθήσεις και η καταστροφή του δρόμου σε δύο σημεία, από τις βροχοπτώσεις του περασμένου Φθινοπώρου, δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στον οδικό άξονα της περιοχής, με τις παρεμβάσεις να γίνονται στο κομμάτι εντός της Τ.Κ. Πισοδερίου και στο 11ο χλμ.

Όπως όλα δείχνουν το κομμάτι εντός της Τ.Κ. Πισοδερίου θα είναι έτοιμος προς χρήση στο τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ το κομμάτι στο 11ο χλμ. ακριβώς ένα μήνα αργότερα.

Στόχος είναι ο δρόμος να δοθεί σε κυκλοφορία και στα δύο σημεία πριν τη χειμερινή περίοδο όπου στην περιοχή σαφώς ξεκινά πολύ νωρίτερα από πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα.

Τις εργασίες επέβλεψε τις προηγούμενες ημέρες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Αθανάσιο Τάσκα, Κώστα Βύζα και Χάρη Γκοβεδάρο, όπως και από στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας.

 

X