Στην τελική του φάση μπαίνει το έργο ανακατασκευής των παιδικών χαρών του Δήμου Εορδαίας.

Πρόκειται για την 4η και τελευταία φάση του μεγάλου έργου που υλοποιεί ο δήμος Εορδαίας από την προηγούμενη θητεία της νυν δημοτικής αρχής και συνεχίζεται μέχρι να μπουν νέες, σύγχρονες και απολύτως λειτουργικές παιδικές χαρές σε όλα τα χωριά του δήμου.

Θυμίζουμε ότι οι παιδικές χαρές που ήδη έχουν τοποθετηθεί στο δήμο Εορδαίας έχουν πιστοποιηθεί από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας, ώστε να είναι ασφαλή για τα παιδιά.

Ειδικότερα και σε ό,τι αφορά την 4η φάση του διαγωνισμού, η δημοτική επιτροπή του δήμου Εορδαίας στην πρόσφατη συνεδρίασή της ενέκρινε το θέμα για την επιλογή αναδόχου, του έργου βελτίωσης ανακατασκευής παιδικών χαρών (4η φάση) προϋπολογισμού 1,4 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς ΦΠΑ, με χρηματοδότηση από το ΕΑΠ.

Πλέον, όπως τόνισε ο εισηγητής και αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Φουρκιώτης, θα καλυφθεί όλος ο δήμος με νέες ασφαλείς παιδικές χαρές, που θα τοποθετηθούν:

Στην οδό Μπομπορά και Αργυράκη και στα χωριά: Ασβεστόπετρα, Βλάστη, Ερμακιά, Καρυοχώρι, Κομνηνά, Κρυόβρυση, Μεσόβουνο, Ολυμπιάδα, Σπηλιά, Πύργοι, Καρδιάς και Προάστιο.

Η δημοτική επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα το πρακτικό της επιτροπής για τη διενέργεια του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου.

X