-Ακούω πρόσφατα σε συνέντευξη του κ. Κασσελάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη να λέει, πως θέλουν με τον σύντροφό του να αποκτήσουν παιδιά με παρένθετη μητέρα, από ένα παιδί ο καθένας τους -ανέφερε και πως θα τα ονομάσουν- ώστε έκαστο να πάρει τα αντίστοιχα του γονέα του, χαρακτηριστικά στοιχεία του DNA του!!
-Αμέσως διερωτήθηκα και νομίζω λογικά! Εντάξει, για τους ομοφυλοφίλους άνδρες, η λύση για να αποκτήσουν παιδιά, βρέθηκε! Για τις αντίστοιχες ομοφυλόφιλες μητέρες –μην πω και την γνωστή λέξη που παραπέμπει και σε νησί του Β. Αιγαίου και έχω τίποτα μπερδέματα με καμιά Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου– τι θα γίνει; Θα έχουμε παρένθετους πατέρες;
-Αν είναι έτσι, από τώρα να κάνουμε μια “λίστα προτεραιότητας εθελοντών παρένθετων πατέρων”, στην οποία δηλώνω πρώτος εγγραφή – ως ο *Νο 1 Εθελοντής Παρένθετος Πατέρας* και παρακαλώ πολύ να αναφερθούν στην εθελοντική μου αυτή συνεισφορά για την λύση του Δημογραφικού προβλήματος, στο οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, έκανε μνεία τελευταίως και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, όλα τα κρατικά και ιδιωτικά ΜΜΕ εθνικής και παγκόσμιας εμβέλειας!
-Σκέφτομαι μάλιστα να ιδρύσω μόνος μου και μια Μ.Κ.Ο με ανάλογο έργο και να αξιώσω και χρηματική υποστήριξη από την κυβέρνηση! Συμμετοχές εθελοντών παρένθετων πατέρων στην ιστοσελίδα www.volunteersexlovers(α).fiki-fiki.gr! Θα τηρηθεί απόλυτη προτεραιότητα σειράς εγγραφής!
-Το τελευταίο το διευκρινίζω, για να μην παρερμηνευθεί το ειλικρινές της προσφοράς της συμμετοχή μου στο εν λόγω κοινωνικό πρόγραμμα!
-Και η χώρα μας οδεύει σταθερά και ταχέως προς τα εμπρός, οραματιζόμενη ένα λαμπρό μέλλον για την νεολαία μας!

Ρουσσάκης Σαρ. Πολυχρόνης
Πρόσφυγας αδικοχαμένων πατρίδων
Έλλην το γένος, Μακεδνός
Πατριώτης κατά το ήθος
Σκεπτόμενος κατά το έθος
Εκφραζόμενος κατά το είκος
Χριστιανός Ορθόδοξος
(19 ΟΚΤ. 2023)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X