Ξεκινάνε οι ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τη Μάλμε στη Θεσσαλονίκη στη ρεβάνς της μεταξύ τους ισοπαλία (2-2) στη Σουηδία.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου παρά το γεγονός πως δέχθηκε πίεση στο πρώτο παιχνίδι στη Σουηδία, βρισκόμενη δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει σημαντική ισοπαλία ενόψει της ρεβάνς. Πλέον θέλει να κάνει το βήμα πρόκρισης έχοντας τα προγνωστικά στοιχήματος υπέρ του. Οι καινούργιες μεταγραφές της ομάδας, Τσάλοφ και Τισουντάλι αναμένονται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, με τον δεύτερο να είναι στη συζήτηση και για τη βασική ενδεκάδα αν χρειαστεί. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι να πάει σε χαμηλό ρυθμό μιας και οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παραπάνω παιχνίδια στα πόδια τους.

Η Μάλμε έχασε μεγάλη ευκαιρία στη πρώτη αναμέτρηση. Οι Σουηδοί ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν αρκετές επιθετικές καταστάσεις στην εστία του Κοτάρσκι, ο οποίος κράτησε σε πολλές στιγμές την ομάδα του όρθια. Προέρχονται από εκτός έδρας νίκη το Σάββατο με 1-0 στην έδρα της Χάλμσταντ για το πρωτάθλημα. Αμφίβολος για τον επαναληπτικό στο γήπεδο της Τούμπας είναι ο Νανάσι, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου. Ο προπονητής της ομάδας τόνισε πως το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης ήταν καλό και θα προσπαθήσει το σύνολο του να κάνει την υπέρβαση μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Και οι δύο ομάδες έδειξαν σοβαρά αμυντικά προβλήματα στο πρώτο παιχνίδι. Η έδρα θα παίξει μεγάλο ρόλο στο ζευγάρι αυτό. Σίγουρα η γεμάτη τούμπα θα δώσει ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά για τη πρόκριση. Υπάρχουν και για την εν λόγω αναμέτρηση πολλές επιλογές στοιχηματικές επιλογές είτε σε bet builder είτε μεμονωμένα. Εμείς κατευθυνόμαστε στα γκολ και συγκεκριμένα στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1.74 στη Novibet.

 

X