Ιδιαίτερο πολιτικό χρώμα, έδωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης στην (κανονικά) τεχνικής φύσεως εκδήλωση απολογισμού της εκτέλεσης του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας. Η εκδήλωση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στη ΖΕΠ είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού η Περιφερειακή Αρχή κρίνει πως έκλεισε το πρόγραμμα έκλεισε με επιτυχία.

Στην εκδήλωση, έγινε εκτενής αναφορά των έργων που εκτελέστηκαν κατά την προγραμματική περίοδο που τελειώνει, αλλά και αναφορά στην εξέλιξη του προγράμματος και στα τελικά αποτελέσματα απορρόφησης από τον προϊστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής Γιάννη Παπαδόπουλο.

Στην τοποθέτηση του ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε με αυταρέσκεια στην προσπάθεια που έγινε, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι έκανε ο ίδιος πολλαπλές αναφορές στην επιτυχία του προγράμματος. Έκανε μάλιστα και αναφορές με πολιτικό φορτίο, και αναφέρθηκε σε “αχάριστους” που αποχώρησαν από τον κορμό της περιφερειακής αρχής και δεν συνέδραμαν στην προσπάθεια του, φωτογραφίζοντας τους πρώην συνεργάτες του που ανεξαρτητοποιήθηκαν και κατέβηκαν στις εκλογές με τον (τελικά νικητή) συνδυασμό του Γιώργου Αμανατίδη.

Δεν παρέλειψε ο Γιώργος Κασαπίδης, να αναφερθεί στη νέα θητεία που έρχεται. Για τη νέα θητεία που ξεκινά το νέο έτος με επικεφαλής τον Γιώργο Αμανατίδη, ο νυν Περιφερειάρχης είπε πως έχει μπει “το νερό στο αυλάκι” για πολλά έργα, αφού λόγω της προσπάθειας του υπάρχει μεγάλος βαθμός ωριμότητας για έργα και ζητήματα.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X