Πανελληνίως ρεζίλι γίνεται ο Δήμος Κοζάνης τα τελευταία 24ωρα, καθώς γνωστοί ηθοποιοί με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο παρουσιάζουν μια άθλια εικόνα του Υπαίθριου Δημοτικού Θεάτρου, με την πασίγνωστη Τζόυς Ευείδη να ξεκινάει το όλο θέμα.

Η ίδια με ανάρτησή της στο facebook κάνει λόγο για «άθλιες τουαλέτες και βρώμικα καμαρίνια» και χαρακτηρίζει «Ντροπή» την όλη κατάσταση που αντίκρισε.

Μάλιστα στηλιτεύει και το γεγονός της έλλειψης νερών για το θίασο και όλο το επιτελείο, με αποτέλεσμα όλοι να «κορακιάσουν».

Το θέμα ήρθε και στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Γιάννη Ιωαννίδη, να υποβαθμίζει το θέμα καθώς ενώ παραδέχτηκε την γενική ανάγκη για παρεμβάσεις στο χώρο, χαρακτήρισε την ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού «υπερβολική».

Την ανάρτηση της Ευείδη, δημοσίευσε και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης γράφοντας «Κοζάνη ακούει ή μπαααα;», με την Τζόυς Ευείδη να επανέρχεται και με νέο σχόλιό της κάτω από ανάρτηση δημοσιεύματος για την τοποθέτηση Ιωαννίδη να σημειώνει:

«Αν καλέσω σπίτι μου τον αντιδήμαρχο και το πάτωμα είναι σφουγγαρισμένο αλλά οι τουαλέτες πλημμυρισμένες ούρα, το φως και το καζανάκι δεν λειτουργεί, επίσης πρέπει να φέρουν νερό απ’ το σπίτι τους σε περίπτωση που κορακιάσουν, αυτό δεν με καθιστά καλή νοικοκυρά!!».

Η ηθοποιός ξαναχτύπησε με νέα ανάρτηση, σχολιάζοντας αυτή τη φορά την κατάσταση του δημοτικού θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη» στο Βόλο, δίνοντας συγχαρητήρια για τον πολιτισμένο και πεντακάθαρο χώρο με εξαιρετικά καμαρίνια και πεντακάθαρες λειτουργικές τουαλέτες, όπως τονίζει και προσθέτει πως τέτοιες εκείνες κάνουν τους ηθοποιούς να νιώθουν άνθρωποι.

Προφανώς και η σύγκριση των δύο αναρτήσεων δεν είναι τυχαία και έρχεται να πληγώσει το πρεστίζ του Δήμου Κοζάνης, αλλά και την προσπάθεια υποβάθμισης του θέματος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ο οποίος μάλλον δεν πρέπει να νιώθει ιδιαίτερα καλά μετά την έκταση που έχει λάβει η όλη ιστορία.

X