Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ρεβάνς του Παναθηναϊκού απέναντι στη γαλλική Λανς στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων οι Γάλλοι παρά το γεγονός πως έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 22ο λεπτό κέρδισαν με 2-1, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης.

Η Λανς φέτος περνάει σε μία νέα εποχή με τον Γουίλ Στιλ στην άκρη του πάγκου της. Τα δείγματα έως τώρα είναι αρκετά ενθαρρυντικά με το γαλλικό σύλλογο να μετράει 3 νίκες σε ισάριθμες επίσημες αναμετρήσεις. Αυτό που έδειξε στον πρώτο αγώνα είναι πως έχει πολύ μεγάλη ένταση στο παιχνίδι της, πιθανότατα ευνοούμενη από την έδρα της, η οποία δίνει έναν υψηλό ρυθμό. Η ρεβάνς αποτελεί στοίχημα για τους Γάλλους, καθώς πέρα από την πίεση του γεμάτου ΟΑΚΑ έχει να διαχειριστεί τόσο την απουσία του Μεδίνα ο οποίος είναι τιμωρημένος, όσο και του Ντάνσο ο οποίος θα αγωνίζεται πλέον με την φανέλα της Ρόμα. 

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως απέχει ακόμα από τα υψηλά αγωνιστικά του στάνταρ. Κυρίως, στις εγχώριες υποχρεώσεις της η ομάδα έχει δείξει σημάδια κόπωσης και έλλειψης ομοιογένειας. Αυτό βέβαια καθίσταται φυσιολογικό καθώς παίζει διαφορετική ενδεκάδα από Πέμπτη σε Κυριακή, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να κάνει διαχείριση για να κρατήσει τα βαριά του χαρτιά φρέσκα. Άλλωστε αυτό του βγήκε μιας στη ρεβάνς με τον Άγιαξ έφτασε μία ανάσα από μεγάλη ανατροπή και πρόκριση στα πέναλτι. Ο Ουρουγουανός τεχνικός πάντως τονίζει ότι το μυαλό όλων είναι στον τελικό με την Λανς σε μία αναμέτρηση που αν καταφέρει να βρει γκολ νωρίς και δεν τα χάσει από την πίεση θα παίξει στα ίσα για την πρόκριση παρά τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων.

Η Stoiximan παρουσιάζει μία τεράστια γκάμα επιλογών για όλα τα γούστα. Είτε συνδυαστικά σε bet builder είτε μεμονωμένα, πολλά σημεία αξίζουν το ρίσκο τους. Επιλογή δική μας το  Goal-Goal + Over 2,5 σε απόδοση 2.15.

 

X