Ο chef Νίκος Κυψίδης μιλάει για την μοναδική εμπειρία συμμετοχής στο Athens Street Food Festival

Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου, φιλοξένησε τον Νίκο Κυψίδη – Chef, μιλώντας για τη συμμετοχή του στο Athens Street Food Festival, παρουσιάζοντας ένα street food project που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Παρέα με τον Χρήστο Μοίρα, ετοίμασαν ένα μενού που είχε μέσα από ναπολιτάνικη pizza και panuozzo με εκλεκτά υλικά, τρούφα Γρεβενών και κρόκο Κοζάνης μέχρι κέτσαπ πιπεριάς Φλωρίνης, αλλά και banoffee.

Πώς η κλιματική κρίση χτυπά τις εκατοντάδες φωλιές πελεκάνων στη Μικρή Πρέσπα

Μαζικές εγκαταλείψεις φωλιών με αβγά και νεοσσούς καταγράφονται κατά τη φετινή αναπαραγωγική περίοδο στην αποικία πελεκάνων της Μικρής Πρέσπας, με την Εταιρεία Προστασίας Πρεσπών να

Read More »
X