Σύμφωνα με ανάρτηση του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας στο Facebook ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Χρήστου Σίσκου στην ΠΑΕ Παναιτωλικός:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη μεταγραφή του Σίσκου Χρήστου στην ΠΑΕ Παναιτωλικός. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή στο νέο του ξεκίνημα με υγεία και πολλές επιτυχίες και πάνω από όλα να συνεχίσει να τον διακρίνει το ήθος που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια.”

Ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή Αντώνης Σίσκος δήλωσε στο e-ptolemeos.gr:

“Βεβαίως είναι ο γιος μου, ξεκίνησε στην ακαδημία Ατρόμητος την καλύτερη Ακαδημία μας με υπέροχη Διοίκηση και μοναδικούς και εξειδικευμένους προπονητές και πολύ ωραίες εγκαταστάσεις εδώ 11-12 χρόνια !!! Είναι κάτι που του αρέσει πολύ έχει πειθαρχεία συνέπεια και μοναδικός ήθος ( και πολλά ποδοσφαιρικά προσόντα απ’ ότι λένε οι προπονητές του ) πηγαίνε στο 2ο Γυμνάσιο τώρα θα πάει ‘Α Λυκείου είναι γεννημένος το 2009 !!! Έχει πάθος με το ποδόσφαιρο και ακολουθεί κατά γράμμα αυτά που του διδάσκουν οι coach’s Φέτος έπαιξε και στην Α ομάδα του Ατρόμητου με το ανδρικό και στην ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και πέρυσι Κ14 και φέτος στην Κ16!!!
Και στην Κ 16 του Ατρόμητου εννοείται πήραν την τρίτη θέση!! Είχε λάβει μέρος και στον τελικό Κ14!!! Στην ανδρική ομάδα ήταν από τους συντελεστές στα Play out της παραμονής 5 στα 5 νίκες. Η Επαφή με τον Παναιτωλικό έγινε ως εξής : Πριν 1,5 περίπου η διοίκηση του Ατρόμητου και οι coach πρότειναν στα παιδιά ξεχώρισαν φέτος να πάνε να δοκιμαστούν στον Παναιτωλικό πήγαν Ο Χρήστος ήταν από τα παιδιά που ξεχώρισε και μας ειδοποίησαν αν θέλουμε να μετεγγραφεί εκεί !!! Με μεγάλη μας τιμή Δέχτηκε ο Χρήστος και στις 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ROADSTER της Κ17 του Παναιτωλικού (χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ρωτήθηκε απάντησε ότι ήταν το όνειρο του και εδώ κι ένα χρόνο μαθαίνει να την υπογραφή του !!!Με στόχο να μετεγγραφεί!!!”

X