Στην Κοζάνη θα βρεθεί την Κυριακή ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να συμμετέχει στο 1ο Αναπτυξιακό Περιφερειακό συνέδριο του κόμματος, το οποίο πραγματοποιείται στη Δυτική Μακεδονία.

Όπως σας είχε ενημερώσει αναλυτικά ο «Π», πρόκειται για την έναρξη αυτών των διαδικασιών με την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ να αποφασίζει να κάνει την έναρξη από τη Δυτική Μακεδονία και τον Πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, να επισκέπτεται την περιοχή προκειμένου να έχει συναντήσεις και με τοπικούς φορείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος θα βρίσκεται στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού, περίπου στις 10 το πρωί της Κυριακής, όπου θα έχει μία συνάντηση με τους Δημάρχους και τον Περιφερειάρχη, ενώ λίγο αργότερα θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου.

Ένα συνέδριο το οποίο θα διαρκέσει όλη την ημέρα και θα χωριστεί σε 4 θεματικές ενότητες με διάρκεια 2 ωρών η κάθε μία.

Στο σχεδιασμό των τοπικών στελεχών και της Κουμουνδούρου είναι αυτές οι ενότητες να χωριστούς ως εξής:

Αγροτικά- επιχειρηματικότητα- τουρισμός
Απολιγνιτοποίηση, απονθρακοποίηση, δίκαιη μετάβαση, υποδομές, ενέργεια
Παιδεία, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Υγεία και Κοινωνική Συνοχή

Οι τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης του συνεδρίου καταρτίζονται αυτές τις ώρες και αναμένεται να «κλειδώσουν» με επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο συνέδριο έχουν κληθεί εκπρόσωποι φορέων, επιμελητηρίων κλπ. ενώ αποφασίστηκε πως όλες οι θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθούν στην ίδια αίθουσα, ώστε να μην υπάρξει διαχωρισμός των συμμετεχόντων.

Όπως όλα δείχνουν η κεντρική ομιλία Κασσελάκη θα πραγματοποιηθεί στο κλείσιμο των εργασιών, περίπου στις 8 το βράδυ της Κυριακής.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X