Τιμητική διάκριση για τα όσα έχει προσφέρει στο Δήμο Εορδαίας και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα λάβει αύριο Σάββατο ο Σεραφείμ Σαββίδης, πρώην πρόεδρος του Τμήματος Μαιευτικής.

Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον ίδιο, ο οποίος στις δηλώσεις του έκανε λόγο για μεγάλη του τιμή, ευχαριστώντας στο πρόσωπο του δημάρχου Εορδαίας, όλους όσους τον τιμούν.

Σημείωσε πως ήρθε στην πόλη 14 χρόνια πριν, τονίζοντας πως η πόλη τον κέρδισε και τον έκανε φίλο. Τόνισε πως ήταν ήρθε στην περιοχή ήρθε πολύ αποφασισμένος και βρήκε αποφασισμένους ανθρώπους να στηρίξουν το εγχείρημα, κάνοντας ονομαστική αναφορά στους δημάρχους που πέρασαν και πόσο προσέφεραν.

“Αυτό το τμήμα προσέφερε σε εμένα πολύ περισσότερα από όσο προσέφερε εγώ”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης, απαντώντας στο εάν η Πτολεμαΐδα μπορεί να διεκδικήσει και άλλες σχολές, ο ίδιος απάντησε ότι ο δήμος Εορδαίας έχει δώσει τα περισσότερα από άλλους δήμους για τα τμήματα που λειτουργεί το Πανεπιστήμιο στη Δυτική περιοχή, τονίζοντας επίσης ότι: “Το πανεπιστήμιο δίνει περισσότερα σε εμάς από ότι εμείς σε αυτό”

Αναφερόμενος στις προσπάθειες που είχε κάνει ο ίδιος ώστε να έρθει το τμήμα Εργοθεραπείας, είπε με παράπονο: “Κάνω την αυτοκριτική μου γιατί τότε που έκανα τη μελέτη ώστε να έρθει στην περιοχή η Εργοθεραπεία και την έδωσα στον τότε βουλευτή Μ. Δημητριάδη, θα έπρεπε να ζητούσα και τη Λογοθεραπεία. Θα το ζητούσα και θα το έπαιρνα τότε. Με προβλημάτιζε όμως το κτιριακό. Έπρεπε να το ζητούσα και θα βλέπαμε που θα το βάζαμε το τμήμα…”, είπε χαρακτηριστικά.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X