-Ο κ. Μάκης Βορίδης και μερικοί άλλοι, καταδεικνύουν με την στάση και την συμπεριφορά τους, τον ενδεδειγμένο τρόπο, σαφούς ανδρικής, αξιοπρεπούς, πολιτικής και ξεκάθαρης θέσης, αφενός προς την παράταξη και αφετέρου προς τους ψηφοφόρους της!
-Σε αντιδιαστολή, θα αναφερθώ τώρα και σε όλους τους άλλους *πολιτικούς* και ιδιαίτερα σε εκείνους τους *ήξεις αφήξεις και καλύτερα να μην μιλάς, προτιμότερο να βήξεις*!
-Σε κάποιους, αφενός στην Ν.Δ, που στο παρελθόν σαν βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στάθηκαν ανάχωμα στην ψήφιση ανάλογου νομοσχεδίου και τότε τους χειροκροτήσαμε και σήμερα, βουλευτές της Κυβερνώσας παράταξης, ενοχικά σιωπούν και προσβλητικά για την αξιοπρέπεια τους δείχνουν να συμπεριφέρονται και υποτιμητικά για την προσωπικότητας τους παραμένουν εξόφθαλμα αφανείς στα ΜΜΕ -αναφέρομαι στο 2017 και ξέρουν εκείνοι σε ποιους αναφέρομαι- αφετέρου, σε κάποιους μεγαλόστομους της σημερινής αντιπολίτευσης, που *ενώ έχουν μπόι, δεν τόλμησαν να σηκώσουν ανάστημα*, όταν ο πρόεδρος τους, τους προκάλεσε ανοιχτά, με τα ερωτήματα:
– α/. *Είναι κανείς εδώ μέσα, που δεν πιστεύει στον γάμο ομοφυλόφιλων, να σηκωθεί όρθιος*, (και όχι ομόφυλων)!! ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕ!!!!! Τα βρυχώμενα λιοντάρια του λόγου, σιώπησαν επί της πράξης και λουφαξαν φοβισμένα!
-Και ξαναρωτά, β/. *Είναι κανείς εδώ μέσα, που δεν πιστεύει και δεν στηρίζει την τεκνοθεσία από ζευγάρι ομοφυλόφιλων; Να σηκωθεί όρθιος*! Και πάλι, ΟΥΔΕΙΣ!
-Προβλέπω, πως ο ηθοποιός Σεφερλής, το ερχόμενο καλοκαίρι, θα ανεβάσει επιθεώρηση στο Δελφινάριο με τίτλο, *Ο λύκος που έγινε -όχι αρνάκι- αλλά κοτούλα*, που λέει η παροιμία! Και τότε θα πέσει το γέλιο της αρκούδας!
-Και αμέσως, καπάκι τους ταπώνει με τρίποντο, λέγοντας: *Θα δω (εγώ) το νομοσχέδιο, θα το μελετήσω (εγώ) και θα σα πω (εγώ) την (δική μου) άποψη! Όποιος δεν συμμορφωθεί (με αυτήν), τότε θα πάρω μέτρα*, αφήνοντας να εννοηθεί χωρίς παρανοήσεις ή παρερμηνείες, πως *θα τον διαγράψει*!
-Και τότε, λιοντάρια και κοτόπουλα, μπήκαν μαζί στο ίδιο κοτέτσι! Κλωσσούσαν την παραμονή τους στο κομματικό τρένο, γνωστή και αγαπημένη φράση του Ανδρέα, *όποιος δεν συμφωνεί να κατέβει από το τρένο*! Και έκτοτε, δεν έβρισκε θέση να καθίσεις, καθώς άπασες ήταν κατειλημμένες από τους *βουλόμενα μη διαφωνούντες συμφωνούντες*!
-Και εγώ πάλι αναρωτήθηκα, θαρρώ δικαίως! Αυτός ο Πρόεδρος που ήρθε από πουθενά (πολιτικά εννοώ) και αίφνης του παραδόθηκε η ηγεσία ενός *ιστορικά αριστερού πολιτικού χώρου*, πως τολμά, αφενός να απειλεί με διαγραφές ιστορικά στελέχη, που αγωνίστηκαν και δούλεψαν στον βίο τους για αυτό το κόμμα και πώς αυτά τα στελέχη, κανένα δεν τόλμησε να σηκώσει ανάστημα και να διατυπώσει ένα διαφορετικό λόγο στην τελευταία ευθέως ξεστομισμένη απειλή του σημερινού προέδρου του, σε ότι αφορά αφενός τις διαγραφές, αφετέρου το προκλητικό, *θα διαβάσει αυτός (μόνος τους) το νομοσχεδίου και θα τους πει τι εντέλλεται να πράξουν μικροί και μεγάλοι, ηλικιακά και πολιτικά, βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος αυτού;*

Ρουσσάκης Σαρ. Πολυχρόνης
Πρόσφυγας αδικοχαμένων πατρίδων
Έλλην το γένος, Μακεδνός
Πατριώτης κατά το ήθος
Σκεπτόμενος κατά το έθος
Εκφραζόμενος κατά το είκος
Χριστιανός Ορθόδοξος
(16 ΙΑΝ. 2024)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X