Στην Κοζάνη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος περιόδευσε αρχικά στη λαϊκή αγορά, συνομίλησε με κόσμο και παραγωγούς ενώ στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.
«Είμαστε το μόνο κόμμα που μπαίνουμε σε λαϊκές», τόνισε και αναφέρθηκε σε μεγάλες ευθύνες της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ «γιατί έκλεισαν του λιγνίτες στερώντας δισεκατομμύρια από τη Δυτική Μακεδονία».

Παράλληλα έκανε λόγο για εμμονή Μητσοτάκη με την απολιγνιτοποίηση και αναφέρθηκε σε «βοήθεια του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να γεμίσει φωτοβολταϊκά η περιοχή».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του υποστήριξε πως πρέπει να «φύγει ο Μητσοτακισμός από την Ελλάδα γιατί ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία» και κάλεσε τον κόσμο να θυμηθεί στις εκλογές ποιοι ήταν αυτοί που παρέδωσαν την Εγνατία Οδό στους ιδιώτες «και τώρα θα πληρώνουν διόδια οι Μακεδόνες».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στάθηκε στον πρωτογενή τομέα, λέγοντας ότι η Ελληνική Λύση έχει πυλώνα του προγράμματός της τη στήριξη του συγκεκριμένου κλάδου και υπογράμμισε πως όποιος άνθρωπος του πρωτογενή τομέα ψηφίζει ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ «αυτοπυροβολείται».

Για τις Ευρωεκλογές εξέφρασε την αισιοδοξία του για το ποσοστό της Ελληνικής Λύσης, υποστηρίζοντας πως η ΝΔ έχει πρεμούρα με το κόμμα του και στις 9 Ιουνίου θα δει εφιάλτες.

 

X