Ανανεώνει τη θητεία του ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, ο Ιωάννης Χαρακτσής, ο οποίος θήτευσε σαν πρόεδρος και στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς στην πρώτη συνεδρίαση του σώματος για εφέτος με τη νέα του σύνθεση, τον πρότεινε εκ νέου για τη θέση, με τον κ. Χαρακτσή να ψηφίζεται ομόφωνα.

«Με σωστή κριτική με αντιπολίτευση με επιχειρήματα θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πολιτών», τόνισε μεταξύ άλλων στην έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Πλακεντάς.

Ο Πέτρος Ταταρίδης (Λαϊκή Συσπείρωση) ευχήθηκε ειρήνη στο λαό, σημείωσε δε ότι θα συναινέσει ώστε να υπάρχει δωρεάν και δημόσια υγεία για το λαό, αλλά και στους αγώνες να παραμείνουν τα εργοστάσια και φθηνή τηλεθέρμανση για τον λαό. Επίσης, πρότεινε για αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος και εξελέγη ομόφωνα.

Να σημειωθεί πως ελλείψει τρίτης δημοτικής παράταξης, η πλειοψηφούσα παράταξη πρότεινε και πρόσωπο για τη θέση του γραμματέα, τον Αντώνη Βασιλειάδη ο οποίος και ψηφίστηκε ομόφωνα.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X