Για την κατάσταση στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ και τις αποπομπές στελεχών από τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, αναφέρεται σε σημερινή του ανάρτηση ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης, τονίζοντας την ανάγκη  να δοθεί ο λόγος στην κοινωνία και στα μέλη του κόμματος, σημειώνοντας:

 

“Αγαπητοί φιλοι,
Είναι αλήθεια ότι στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δημιουργείται εμφανως μια δυστοπικη πλέον και ενδεχομένως αδιέξοδη πραγματικότητα.
Είναι επιβεβλημένο ως μοναδική απόδειξη δημοκρατικής λειτουργίας να εφαρμόζεται αυστηρά και με σεβασμό η καταστατική λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ.
Εδώ , Το αυτονόητο ΕΙναι και μονόδρομος!
Κανείς δεν μπορεί να «ίπταται” των συλλογικών αποφάσεων.
Είναι αναγκαία η ΑΜΕΣΗ επαναλειτουργία ΟΛΩΝ των οργάνων!
Η συντριπτική πλειοψηφία μελών και κοινωνίας στρέφει την πλάτη στα αδιανόητα.
Ας γίνει αντιληπτό πως στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει και ο ενδιάμεσος χώρος, ο απαλλαγμένος από δεσμεύσεις ομαδοποιησεις και συσχετισμούς , ο οποίος λειτούργησε πάντα συνθετικά!
Ήρθε η ώρα να εκφραστεί και αυτός ο χώρος Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που αποτελείται απο απλά μέλη δίχως «φιλοδοξίες»! Είναι απαραίτητο να ξεκινησει ο διάλογος της βάσης για το μέλλον ενός ιστορικού Αριστερού Ριζοσπαστικού κόμματος! Αρκετά πλέον με τον πόλεμο του πληκτρολογίου!
Ο λόγος στην κοινωνία και στα μέλη ΤΩΡΑ!
Ο νεοεκλεγείς Προεδρος οφείλει να αποδείξει προς κόμμα και κοινωνία την διάθεση του για σύνθεση απόψεων και αντικειμενικότητα!
ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!
Η νέα ηγετική ομάδα οφείλει να μην συμπεριφέρεται με αλλά όνειρα ως νικήτρια ομάδα, αλλά να αποδείξει οτι έχει την γνώση την επάρκεια και το ταλέντο να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ενα ενωτικό και νικηφόρο μέλλον!
Όσο ακολουθούνται διαδρομές και επιλογές σκοπιμότητας ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θα οδηγείται στην απόδραση…
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ”

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X