Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας στο πλαίσιο ενημέρωσης του κοινού, διοργανώνει Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: ” Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή ” διάρκειας 6 ωρών, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 κατά τις ώρες 9 π.μ. με 3μ.μ. στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας.

Να σημειωθεί ότι με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΕΕΣ Dr Αντωνίου Αυγερινού , ο οποίος δίνει έμφαση στην “ποιότητα ” των Σεμιναρίων, θα παραστεί και θα μεταφέρει τις γνώσεις του ο εγνωσμένου κύρους Διασώστης, Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών Ζεκή Μεμέτ Αλή και επικεφαλής του κλιμακίου του ΕΕΣ με έμπειρους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές, ώστε οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρεμβαίνουν σωστά σε κάθε περίπτωση με τρόπο ασφαλή και αποτελεσματικό .

Στη διάρκεια του Σεμιναρίου θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες με τρόπο διαδραστικό και βιωματικό, να αναπτύξουν δεξιότητες και να λύσουν απορίες, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους .

Επισημαίνεται ότι σε όσους Πολίτες παρακολουθήσουν το εν λόγω Σεμινάριο, θα δοθεί “Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών (BLS/AED) ” , η ισχύς του οποίου είναι τα 3 έτη .

Για δηλώσεις συμμετοχής στο Σεμινάριο και για περισσότερες πληροφορίες καλείτε το τηλ. 6945 91 40 36 , τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X