Σαν να μην έφυγε ποτέ, σαν να μην υπήρξε η διαγραφή του από τη ΝΔ, σαν να μην ήταν ποτέ ο «αντάρτης» υποψήφιος απέναντι στην επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, έδωσε κανονικά το παρών στην κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Γρεβενών της ΝΔ, χειροκροτήθηκε από τα παρευρισκόμενα μέλη, ενώ κάθισε δίπλα στην Υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως και τον Βουλευτή Γρεβενών, Γιάννη Γιάτσιο.

*Δείτε το video από το 15.40-17.50

Μια επιστροφή στο… σπίτι την οποία πολλοί είχανε προβλέψει πως θα έρθει γρήγορα, με το Γιώργο Αμανατίδη να γυρίζει στην «αγκαλιά» της παράταξης η οποία τον έβαλε στην πολιτική, διαγράφοντας πολύ γρήγορα τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2023, στο δρόμο προς τις εκλογές του περασμένου Οκτώβρη.

Ο ίδιος παίρνοντας το λόγο, μίλησε σαν κομμάτι της παράταξης, λέγοντας πως «βρισκόμαστε σε μια στιγμή επανεκκίνησης για τις ευρωεκλογές που έρχονται» και πρόσθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πρωταγωνιστής στα πολιτικά δρώμενα, με τον ίδιο κομμάτι αυτής της προσπάθειας:

«Είμαι βέβαιος πως εμείς που είμαστε εδώ κοιτάζουμε στο ίδιο σημείο και θα πρέπει να εξακολουθήσουμε να το κάνουμε αυτό με τόλμη, φαντασία και δυναμική, όπως μέχρι τώρα σε όλα τα πολιτικά δρώμενα στα οποία πρωταγωνιστής ήταν η Νέα Δημοκρατία. Εγώ είναι αυτονόητο ότι είμαι δίπλα σε αυτές τις προσπάθειες, είμαι κομμάτι μιας τέτοιας προσπάθειας».

Μάλιστα έστειλε και μήνυμα ενίσχυσης της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο της Νίκης Κεραμέως, λέγοντας πως στο Υπουργείο Παιδείας ήταν Υπουργός των μεγάλων τομών και τώρα στο Εσωτερικών θα είναι η Υπουργός των μεταρρυθμίσεων:

«Ένα κομμάτι της σκέψης της πιστεύω ότι είναι συνεχώς μαζί μας».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X