Με μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και σήμερα στις μάχες του Κόνφερενς Λιγκ. Πέρα από τις ελληνικές συμμετοχές, ακόμα ένα αξιόλογο παιχνίδι διεξάγεται στη Ρουμανία εκεί όπου η Κραϊόβα θα φιλοξενήσει τη Μάριμπορ στη ρεβάνς της ήττας της με 2-0.

Στην πρώτη αναμέτρηση η Μάριμπορ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κέρδισε με καθαρό σκορ ενόψει της ρεβάνς. Παρόλα αυτά το έργο της δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Η ομάδα από τη Ρουμανία έμεινε στο 32’ με δέκα παίκτες και ενώ το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Από εκεί και πέρα η Μάριμπορ πήρε μέτρα στο γήπεδο και εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες της έφτασε στο 2-0. Η ομάδα του Άντε Σιμούντζα βγάζει αντίδραση μετά το σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Μπότεφ για το Γιουρόπα Λιγκ. Παρόλα αυτά όπως είπε και ο ίδιος ο προπονητής της, απέχει ακόμα από τον καλό της εαυτό, παρά τα θετικά βήματα που έχουν γίνει.

Η Κραϊόβα ηττήθηκε μεν στη Σλοβενία, ωστόσο η δυναμική της δεν πρέπει να αμφισβητείται. Είναι ένα αρκετά δεμένο σύνολο και το απέδειξε και τη Κυριακή στο ντέρμπι με την Κλουζ, όπου κέρδισε εκτός έδρας με 2-0. Μπορεί οι στοιχηματικές εταιρίες να μην της δίνουν αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στην επόμενη φάση, παρόλα αυτά θα παλέψει με λύσσα να τις ανατρέψει. Στόχος των γηπεδούχων είναι να βρουν το γκολ νωρίς. Αν το καταφέρουν μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα τους. Η άμυνα της Μάριμπορ δεν εμπνέει ιδιαίτερη σιγουριά, ειδικά αν βρεθεί με την πλάτη στο τοίχο.

Στοιχηματικά προφανώς το να κατευθυνθούμε σε πρόκριση κάποιας εκ των ομάδων δεν θα έχει ιδιαίτερη αξία. Από τη μία η Κραϊόβα έχει να ανέβει ένα βουνό, ενώ από την άλλη η Μάριμπορ είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί. Όποιος σκέφτεται τι να παίξω σήμερα, μια επιλογή είναι το αμφίσκορο το οποίο μοιάζει αρκετά πιθανό και πληρώνει σε απόδοση 1.70.

X