Η εγκύκλιος για τις αιτήσεις ΑΣΕΠ 1ΓΤ/2024 και 2ΓΔ/2024 για διορισμούς εκπαιδευτικών δημοσιεύτηκε και οι αιτήσεις στον ΟΠΣΥΔ είναι πλέον ανοιχτές.

Πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης για την υποβολή δικαιολογητικών στον ΟΠΣΥΔ στο πλαίσιο των προκηρύξεων ΑΣΕΠ 1ΓΤ/2024 και 2ΓΔ/2024.

Οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων ΤΕ01, ΤΕ02, ΤΕ16, ΔΕ01 και ΔΕ02, που προτίθενται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στις προκηρύξεις 1ΓΤ/2024 και 2ΓΔ/2024 του ΑΣΕΠ, πρέπει να υποβάλουν αίτημα επικαιροποίησης στοιχείων στον ηλεκτρονικό τους φάκελο στο ΟΠΣΥΔ, ανεβάζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά ΕΔΩ.

Αυτά περιλαμβάνουν τα τυπικά προσόντα ένταξης ή μοριοδοτούμενα προσόντα για τον αξιολογικό πίνακα Γενικής Εκπαίδευσης.

Σε περίπτωση που δεν έχουν λογαριασμό στο ΟΠΣΥΔ, πρέπει πρώτα να εγγραφούν ως χρήστες.

ΟΠΣΥΔ: Η προθεσμία για τις αιτήσεις
Η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος και τη μεταφόρτωση δικαιολογητικών είναι από την Παρασκευή, 26 Ιουλίου στις 08:00 έως τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 στις 17:00.

Η πρόσβαση στις υπόλοιπες καρτέλες του ηλεκτρονικού φακέλου είναι διαθέσιμη στους υποψήφιους καθ’ όλη τη διάρκεια της προθεσμίας, τόσο για εγγραφή ως χρήστες όσο και για επισκόπηση ή τροποποίηση των προσωπικών τους στοιχείων στις υποενότητες «Προσωπικά» και «Στοιχεία Επικοινωνίας» της καρτέλας «Προσωπικά Στοιχεία».

Αναλυτικά η εγκύκλιος

 

X