Οι Πιο Πολλά Υποσχόμενοι Έλληνες Ποδοσφαιριστές

Παραδοσιακά, η Ελλάδα βγάζει μερικούς εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που είτε παραμένουν στις εγχώριες διοργανώσεις είτε όχι. Οι καλυτεροι ελληνες ποδοσφαιριστες ολων των εποχων, όπως ο Κούδας και ο Χατζηπαναγής, μένουν στην ιστορία και νέα ταλέντα κάνουν την εμφάνιση τους. 

 

Παρά το γεγονός πως ο ανταγωνισμός συνεχώς μεγαλώνει, όλο και περισσότερα νέα παιδιά στρέφονται στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες στη χώρα έχουν βελτιωθεί αισθητά, ανθίζοντας την ελπίδα για ένα λαμπρό μέλλον σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. 

 

Στις μέρες μας, οι μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, εξασφαλίζουν τις καλύτερες συνθήκες για τους μικρούς αθλητές. Τα ταλέντα καλλιεργούνται σωστά και πλέον οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Ελλάδας πρωταγωνιστούν παντού. 

Γιάννης Κωνσταντέλιας

Όποιος έχει παρακολουθήσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια, καταλαβαίνει το γιατί αυτός ο παίκτης μπορεί να γίνει ο καλυτεροσ ελληνασ ποδοσφαιριστησ ολων των εποχων. Η φαντασία που διαθέτει στις κοντινές και μακρινές μπαλιές, η ευκολία στη διαχείριση της μπάλας αλλά και η εκρηκτικότητα του, διαγράφουν ένα λαμπρό μέλλον. 

 

Στην ηλικία των είκοσι ενός ετών, ο συγκεκριμένος αθλητής έχει καταφέρει να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ελλάδος αλλά και ένα κύπελλο. Την περσινή σεζόν, 23/24, ο Κωνσταντέλιας σημείωσε, σε 55 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 14 γκολ και 10 ασίστ. 

 

Ωστόσο, αυτό που κάνει τη διαφορά στον ποδοσφαιριστή αυτό είναι η εμφανής χαρά για το παιχνίδι σε κάθε στιγμή. Όπως είχε πει και ο Neymar, “Δεν υπάρχει πίεση όταν κάνεις ένα όνειρο πραγματικότητα” και αυτό ο Κωνσταντέλιας το αποδεικνύει με το χαμόγελο του εντός γηπέδου. 

Φώτης Ιωαννίδης

Ο Φώτης Ιωαννίδης δε θα μπορούσε να λείπει από τη συζήτηση για το ποιος είναι ο καλυτεροσ ελληνασ ποδοσφαιριστησ αυτή τη στιγμή. Ο στράικερ του Παναθηναϊκού έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά τόσο με τα κρίσιμα γκολ που έχει πετύχει όσο και με το ήθος του. 

 

Δεν είναι τυχαίο που οι πιο επιτυχημένες ομάδες ποδοσφαίρου στον κόσμο έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Από τις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 20/21, έγιναν αισθητές οι ποδοσφαιρικές αλλά και οι αρχηγικές του ικανότητες. 

 

Έκτοτε, ο Ιωαννίδης έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 50 γκολ της ομάδας (γκολ και ασίστ), ενώ την περσινή σεζόν τα στατιστικά του κατέγραψαν:

 

Εμφανίσεις: 44
Λεπτά συμμετοχής: 3.043’
Γκολ: 23
Ασίστ: 9

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

Οι καλυτεροι ελληνες ποδοσφαιριστες ολων των εποχων έχουν παραδεχθεί πως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποτελεί ήδη έναν κορυφαίο κεντρικό αμυντικό. Μόλις στα 14 του χρόνια, άφησε πίσω του τα Χανιά και έκανε το μεγάλο ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. 

 

Έχοντας περάσει γρήγορα από όλες τις κατηγορίες των ακαδημιών, κατέληξε στις 20 Αυγούστου του 2022 να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα. “Όποιος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό δεν το μετάνιωσε ποτέ” είχε αναφέρει ο George Halas και είχε δίκιο. 

 

Σε ηλικία 20 ετών, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος, εξασφαλίζοντας με τις εμφανίσεις του μια μεταγραφή στη Γερμανία. Πλέον, ως μέλος της Βόλφσμπουργκ αλλά και της Εθνικής ομάδας, κανείς δε γνωρίζει ποιο θα είναι το ταβάνι αυτού του ποδοσφαιριστή. 

Χαράλαμπος Κωστούλας

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Χαράλαμπος Κωστούλας έχει θέσει πλώρη για να γίνει ο καλυτεροσ ελληνασ ποδοσφαιριστησ ολων των εποχων. Μόλις στα 17 του, ο Κωστούλας έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα του ευρωπαϊκού στερεώματος. 

 

Ξεκινώντας από τις μικρές κατηγορίες του Ολυμπιακού, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ξεχώρισε για τις αθλητικές του επιδόσεις. Σε μια μαγική χρονιά με την Κ-19, τα παιδιά του Ολυμπιακού κατέκτησαν το Youth League, κερδίζοντας τις ακαδημίες μεγάλων υπερδυνάμεων του ποδοσφαίρου. 

 

Με αυτό τον τρόπο, ο Κωστούλας έφτασε γρήγορα να προπονείται με την πρώτη ομάδα αλλά και να σημειώνει το ντεμπούτο του. Το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο αλλά και εκείνο ενάντια στη Λυών θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό του κάθε Ολυμπιακού.

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως στο μέλλον, ο αθλητής αυτός θα μας απασχολήσει και από στοιχηματική άποψη. Πολλοί μεγάλοι bookmakers παρακολουθούν συνεχώς την επιτυχία του ποδοσφαιριστή και κάνουν τις προβλέψεις τους για το μέλλον του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δωρεάν στοιχήματα για να ποντάρετε σε επιλεγμένα γεγονότα χωρίς ρίσκο. Επιλογές όπως ένα γκολ ή μια ασίστ του Κωστούλα αποτελούν έξυπνες λύσεις για μεγάλο κέρδος. 

Χρήστος Ζαφείρης

Αφήνοντας πίσω του την Ελλάδα σε ηλικία 10 ετών, ο Χρήστος Ζαφείρης είναι από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν παίζοντας στο εξωτερικό. Ως το πιο πολλά υποσχόμενο χαφ της Ελλάδας, ο Ζαφείρης πρωταγωνιστεί όχι μόνο στη Σλάβια Πράγας αλλά και στην Εθνική μας ομάδα.

 

Κερδίζοντας όλο και περισσότερα λεπτά συμμετοχής, το ταλέντο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι εμφανές. Συνδυαστικό ποδόσφαιρο, ευκολία στις μακρινές σέντρες αλλά και καλύψεις στον χώρο είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του κάνουν τη διαφορά. 

 

Μπορεί, αυτή τη στιγμή, να μη θεωρείται από πολλούς ο καλυτεροσ ελληνασ ποδοσφαιριστησ όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι κρύβει το μέλλον. Η συνεχής εξέλιξη σε αθλητικό και προσωπικό επίπεδο μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι στην προσπάθεια του 21χρονου να ξεχωρίσει εντός και εκτός συνόρων. 

2 συλλήψεις αλλοδαπών χθες στη Φλώρινα – Αφορούσαν κατοχή ναρκωτικών και εκκρεμή Απόφαση Δικαστηρίου

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο και αποσκοπούσαν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας,  συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, συνολικά

Read More »

Ο σημερινός σχολιασμός της επικαιρότητας στο True Story Radio από τους Αντώνη Πουγαρίδη και Ζήση Πιτσιάβα 22/10/24

Στη σημερινή εκπομπή “ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ” ο Αντώνης Πουγαρίδης και ο Ζήσης Πιτσιάβας σχολίασαν την υπογραφή της συμφωνίας για την Τηλεθέρμανση στην Αθήνα και τις

Read More »
X