“Οι ΑναπάντεΧοι”, είναι η νέα ραδιοφωνική εκπομπή του True Story Radio, κάθε Παρασκευή από τις 7 μέχρι και τις 9 μ.μ.

Στοιχηματικές επιλογές για το Σαββατοκύριακο από την εκπομπή “Οι ΑναπάντεΧοι” του True Story 102,8

Δύο δυνατά σημεία από τον Σάκη Καραδημούλα και τον Φλώρο Τσιμπασίδη:

 

 

Ζιρόνα – Μπαρτσέλόνα (15/09/2024, 17:15)

Εξαιρετική εκκίνηση για την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, έχοντας το καρέ νικών στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια.

‘’Φιλοδώρησε’’ με 7 γκολ την Βαγιαδολίδ (7-0 τελικό σκορ),στην  προσωρινή έδρα της (Ολίμπικο-Βαρκελώνης) δείχνοντας ότι βαδίζει σε…καλά ‘’μονοπάτια’’ με τον Φλικ στον πάγκο της.

Εκτός αγωνιστικής δράσης, παραμένουν για διαφορετικούς τραυματισμούς οι Αραούχο, Ντε Γιόνγκ, Κρίστενσεν και Γκάβι. Επιστρέφει έπειτα από δύο μήνες ο Άνσου Φάτι, παρόλα αυτά δύσκολα θα αγωνιστεί καθώς δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα.

 

Η άλλη καταλανική ομάδα και περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος, η Ζιρόνα που υποδέχεται τους ‘’Μπλαουγκράνα’’, μόνο άσχημα δεν ξεκίνησε τη φετινή της πορεία.

Νίκησε τη Σεβίλλη εκτός (0-2), διέλυσε την Οσασούνα εντός (4-0), ενώ έχασε μόνο από την Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός έδρας (3-0).

Στα μεταγραφικά, έχασε τον πρώτο σκόρερ της, Ντοβμπικ (πήγε στη Ρόμα), ενώ απέκτησε τον Αμπέλ Ρουίζ της Μπράγκα (Σέντερ Φορ) και τον Ασπρίγια από την Γουοτφορντ (δεξί εξτρέμ)

Πέρυσι η Ζιρόνα επικράτησε εμφατικά εντός και εκτός έδρας της Μπαρτσελόνα με το ίδιο σκορ! (4-2 εντός, 2-4 εκτός έδρας)

 

Εκτίμηση: Το διπλό ‘’πέφτει’’ συνεχώς τις τελευταίες ώρες, βρίσκεται στο 1,85 στις στοιχιματικές εταιρείες τώρα που γράφονται αυτές οι λέξεις και νομίζω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή για την Κυριακή

 

Γλάντμπαχ-Στουτγκάρδη (14/09 16:30)
Γλάντμπαχ:Η ομάδα του Χεράρδο Σεοάνε έχει αρχίσει καλά τη σεζόν παρουσιάζοντας ένα δυναμικό αλλά φτωχό σε τελικές προσπάθειες 2-0 απέναντι στην Μπόχουμ την προηγούμενη αγωνιστική. Οι νέες προσθήκες στην ομάδα (Κλάιντιστ, Στέγκερ) έχουν δώσει φρεσκάδα και λύσεις. Ο Σεοάνε θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Μπόρχες Σάντσες και τον τερματοφύλακα Ολσόβσκι.
Στουτγκάρδη: Η ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες είναι όμορφη επιθετικά, αλλά στην αμύνα επικρατεί τρικυμία έχοντας δεχτεί έξι γκολ σε δύο αγώνες. Αυτό οφείλετε στις πολλές απουσίες στην αμυντική γραμμή κυρίως καθώς λείπουν οι Κρέτσιχ ,Αλ-Ντακχίλ, Ναρτέι και ο Στεργίου. Διαθέσιμοι μετά από απουσία τεσσάρων παιχνιδιών ο Ράιμουντ, και ο Ζαγκαντού.
Πρόβλεψη: Ίσως η Στουτγκάρδη να χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να επανακτήσει τη λειτουργία της ανασταλτικά με την Γκλάντμπαχ από την άλλη να έχει βελτιωθεί αρκετά στο επιθετικό κομμάτι, έχοντας λιγότερους διεθνείς ποδοσφαιριστές στην πρόσφατη διακοπή. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Γκλάντμπαχ Over 1,5
Σεντ Ετίεν-Λιλ (13/09 21:45)
Σεντ Ετίεν: Οι ‘Στεφανουά’ του Ολιβίερ Νταλ’ Όλιο μετά από μια κακή εμφάνιση κόντρα στην Μπρέστ την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θέλει να ανατρέψει την εικόνα και την απόδοσή της στον αγώνα με την Λιλ. Ο Γάλλος τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μασόν, Μονκοντουί, Μποάκιε, Μπρίανσον και Ουαντζί.
Λιλ: Η Λιλ παρουσίασε αρκετά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της στον εντός έδρας αγώνα με την Παρί Σ.Ζ. όπου δέχτηκε 3 γκολ τα δύο σε διάστημα τριών λεπτών. Να σημειωθεί πως η Λιλ στις 17/09 αντιμετωπίζει την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα για την League Phase του Champions League. Τραυματίες οι Ουμτιτί, Μπενταλέμπ, Ισμαϊλί, Χάραλτσον, Μουκαού και Εμπαπέ.
Πρόβλεψη: Θα είναι ένα παιχνίδι τακτικής και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εμφανιστούν πιο ανταγωνιστικοί και να σημειώσουν τα πρώτα τους γκολ και τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν στο πρόγραμμα τους και τον αγώνα του Champions League στις 17/09. ΕΚΤΙΜΗΣΗ:G/G

 

 

X