«Ο κύριος αυτός μας έκλεψε το ψωμί μας, όλα τα παιδιά κλαίνε στα αποδυτήρια».

Με αυτή τη φράση ο αρχηγός της Κοζάνης και ένας από τους πιο άριστους επαγγελματίες του χώρου, Ξενοφών Πάνος, μετέδωσε το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια της ομάδας λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ Β’.

Χωρίς να ανεβάσει τους τόνους και γνωρίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μιλάνε μόνο για όσα γίνονται εντός των 4 γραμμών, ο αρχηγός της Κοζάνης δεν μπορούσε να αφήσει στο περιθώριο όσα συνέβησαν σήμερα:

«Κάναμε το καλύτερο 2ο ημίχρονο φέτος, μετά τη σφαλιάρα από τον Καμπανιακό όλη τη βδομάδα μιλήσαμε μεταξύ μας, είδαμε τα λάθη μας και δώσαμε όρκο νίκης. Δυστυχώς όμως το ποδόσφαιρο δεν παίζεται στις 4 γραμμές, παίζουν και άλλοι και δυστυχώς ο κύριος μας στέρησε το ψωμί μας.

Παλέψαμε πολύ δώσαμε και τη ζωή μας αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ και τελείωσε εις βάρος, δεν ξέρω ποιος πρέπει να τα δει. Ντρέπομαι για αυτές τις διαιτησίες, ένας ειρωνικός διαιτητής μας μίλαγε περίεργα, μακάρι να μην είναι κάτι με δόλο. Δεν ξέρω αν είμαι παράλογος. Όλα τα παιδιά κλαίνε γιατί και η ισοπαλία άδικη θα ήταν για εμάς. Θα πίστευα ότι ήταν ανθρώπινο λάθος αν έβλεπα 50-50, αλλά ο διαιτητής έκανε συνέχεια τα ίδια. Δίνω υπόσχεση ότι το παιχνίδι θα μας δώσει δύναμη για τη συνε΄χεια και θα μας πεισμώσει».

Ο Πάνος αποκάλυψε πως πριν το παιχνίδι(σ.σ. Σάββατο) υπήρξε συνάντηση διοίκησης- ποδοσφαιριστών και όλοι έδωσαν όρκο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, υπολόγιζαν όμως χωρίς το.. χειρουργείο

«Θα πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να πω ότι ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ, ήταν μαζί μας μας έδωσε ώθηση. Είχαμε και συνάντηση με τον πρόεδρο γιατί η προσπάθεια της διοίκησης δεν μπορεί να πάει χαμένη. Ομάδα σαν την Κοζάνη που είναι στολίδι, είναι κρίμα κάποιοι να την πολεμάνε τόσο πολύ. Θεωρώ πως αν ήμαστε όπως ήμαστε σήμερα έχουμε μεγάλο μέλλον, να επενδύσουμε στο σημερινό παιχνίδι».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X