Τηρώντας το έθιμο της Τσικνοπέμπτης η ΣΑΕΚ (πρώην ΔΙΕΚ) Πτολεμαΐδας, ξεφάντωσε στον αύλειο χώρο της, όπου οι υπεύθυνοι έστησαν ένα υπέροχο αποκριάτικο σκηνικό.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν οι Chef του τμήματος Μαγειρικής, οι οποίοι κάνοντας πράξη τη θεωρία, έψησαν πεντανόστιμα εδέσματα, τα οποία προσέφεραν στους σπουδαστές, που ήταν πλαισιωμένοι από τους εκπαιδευτές τους.

Εμφανώς ικανοποιημένη από την πορεία του τμήματος και τις επιδόσεις των σπουδαστών, η Διευθύντρια της ΣΑΕΚ Πτολεμαϊδας Σοφία Μπέση, συνεχάρη εκπαιδευτές και σπουδαστές, τονίζοντας ότι στα πλαίσια της εξωστρέφειας της Σχολής, θα υπάρξουν και άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες.

Από την πλευρά της η Υποδιευθύντρια Σοφία Απαζίδου, προέτρεψε τους σπουδαστές να ξεφύγουν λίγο από το άγχος των μαθημάτων, να χαλαρώσουν και να ζήσουν μια ξεχωριστή Τσικνοπέμπτη με τους συσπουδαστές και τους εκπαιδευτές τους.

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση που ολοκληρώθηκε με μουσική και χορό από τους παρισταμένους και μακάρι να ακολουθήσουν ανάλογες πρωτοβουλίες, που φέρνουν πιο κοντά την εκπαιδευτική κοινότητα της ΣΑΕΚ.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X