Ξεκινούν εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης κουφωμάτων στο κτήριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ

Τη σύμβαση για το έργο ««ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ Π.Δ.Μ., ΣΤΗ ΖΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ» υπέγραψε σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου,  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης με τον ανάδοχο του έργου.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά εργασίες συντήρησης της ορθομαρμάρωσης της κύριας και πλαϊνής όψης του κτηρίου Διοίκησης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπου εμφανίζονται τοπικές καταπτώσεις και αποκολλήσεις των μαρμάρινων πλακών, επεξεργασία όψεων φθαρμένων επιχρισμάτων και αντικατάσταση μη λειτουργικών κουφωμάτων.

Το έργο είναι συμβατικού προϋπολογισμού 133.869,89 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%), χρηματοδοτείται σε βάρος των πιστώσεων του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (2016ΕΠ54100000)» της ΣΑΝΠ 241, με κωδ. 2023ΝΠ24100013 (έδρα) και ΚΑΕ 02.00.071.9459.04.23013.03 και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 6 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Δήμος Αμυνταίου: Ενημέρωση ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών

Από τον Δήμο Αμυνταίου εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες αδειοδοτημένων επιχειρήσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων (Φωτοβολταϊκά με αποζημίωση ηλεκτρικής ενέργειας)

Read More »

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Πειραματικού Δημοτικού σχολείου Φλώρινας στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΠΕ στον Φιλώτα

Η διαχειριστική ομάδα του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 14/10/2024, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στον

Read More »

Εισαγγελική έρευνα για τη διάνοιξη δρόμου στον Γράμμο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την παράνομη διάνοιξη δρόμου σε προστατευόμενη περιοχή στον Γράμμο διέταξε η Εισαγγελία Ιωαννίνων. Παράλληλα, κλιμάκιο του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος (ΟΦΥΠΕΚΑ)

Read More »
X