Χωρίς τηλεθέρμανση συνεχίζει να είναι η πόλη της Κοζάνης, με το ημερολόγιο να γράφει 20 Οκτωβρίου και την παροχή θερμικής ενέργειας να είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει από τις μονάδες του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου.

Το νέο πρόβλημα που προέκυψε χθες αργά το βράδυ στην μονάδα 4, η οποία επισκευάστηκε προ λίγων ημερών, θέτει εκτός λειτουργίας την Τηλεθέρμανση δημιουργώντας τεράστια αναστάτωση στη ΔΕΥΑΚ και ανησυχία στους πολίτες της Κοζάνης.

Η νέα διαρροή έθεσε εκτός τη μονάδα με τους τεχνικούς να εκτιμούν την κατάσταση τις επόμενες ώρες, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος αποκατάστασης.

Σε κάθε περίπτωση η φετινή λειτουργία της Τηλεθέρμανσης εξελίσσεται σε σήριαλ, καθώς χθες δειλά- δειλά τα πρώτα σπίτια άρχισαν να ζεσταίνονται αλλά αυτό κράτησε για λίγες ώρες και όχι για όλους.

Οι τεχνικοί της ΔΕΗ θα δώσουν και πάλι τη μάχη για την γρήγορη αποκατάσταση της ζημιάς, ενώ πλέον γίνεται επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τόσο η μονάδα 3(πρόβλημα στο μετασχηματιστή, εκτίμηση για 15-11) όσο και η μονάδα 5(ολοκλήρωση συντήρησης τέλος Οκτώβρη).

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X