Σε ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών φαίνεται να οδηγούν τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας σχετικά με το πολύ σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Κοζάνη, μεταξύ ενός 19χρονου και ενός 17χρονου.

Οι δύο νεαροί συνεπλάκησαν κοντά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, με τον 17χρονο να δέχεται 3 μαχαιριές από τον έτερο εμπλεκόμενο στο περιστατικό και να σώζεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι έσπευσαν στο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και χρειάστηκαν ενέργειες των Αστυνομικών ώστε να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του μέχρι να τον παραλάβει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρει στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε.

Λίγες ώρες αργότερα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο βρέθηκε και ο 19χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει δεχθεί δύο(2) μαχαιριές και επίσης νοσηλεύεται φρουρούμενος, όπως και ο 17χρονος.

Οι δύο νεαροί δεν μιλάνε προς ώρας στους αστυνομικούς, οι οποίοι εξετάζουν την πρωτοφανή για την περιοχή υπόθεση, με τον έναν από τους δύο πάντως να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Στην Κοζάνη τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν συμπλοκές νεαρών στο κέντρο της πόλης, με την Αστυνομία να θεωρεί πως τα περιστατικά πιθανόν συνδέονται.

X