Μετά τη λήξη του Euro 2024, το ενδιαφέρον στρέφεται στις αναμετρήσεις για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ένα παιχνίδι το οποίο προσελκύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους αγώνες σήμερα, είναι εκείνο της Ντιναμό Μπατούμι με την Λουντογκόρετς. Στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, ο σύλλογος από την Βουλγαρία κέρδισε με 3-1 τους Γεωργιανούς, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ, δείχνοντας εξαρχής την ανωτερότητα του.

 

Η ρεβάνς αν μη τι άλλο αποτελεί πρόκληση για τις δύο ομάδες. Απο τη μία η μεν Ντιναμό, θα δώσει ρελάνς για να διεκδικήσει όσες, λίγες πιθανότητες πρόκρισης έχει, απέναντι σε μία αρκετά μπαρουτοκαπνισμένη αντίπαλο στα προκριματικά. Η φετινή πορεία των περσινών πρωταθλητών Γεωργίας, είναι αρκετά προβληματική. Με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην 4η θέση και οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή. Στόχος της, να ανατρέψει τα προγνωστικά στοιχήματος και να πάει για μία υπερβατική πρόκριση. Από την άλλη πλευρά, η Λουντογκόρετς, είναι αρκετά πιο ποιοτική ομάδα, έχοντας κατακτήσει τα 13 τελευταία πρωταθλήματα στην Βουλγαρία. Αντίπαλος στην επόμενη φάση για όποια από τις δύο ομάδες προκριθεί, θα είναι ο νικητής του ζευγαριού 

Ντινάμο Μινσκ – Πιούνικ.

 

Παρά την τίμια προσπάθεια που αναμένεται να καταβάλει η Ντιναμό, δύσκολα θα μπορέσει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση. Ο σύλλογος από την Βουλγαρία έχει χαώδης διαφορά ποιότητας απο την αντίπαλό της, έτσι αναμένεται να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ίσως μία επιλογή σε bet-builder να είχε ενδιαφέρον στην εν λόγω αναμέτρηση. Παρόλα αυτά, καταλήγουμε στη νίκη της Λουντογκόρετς σε απόδοση 1.80.

X