Τραγικό συμβάν σημειώθηκε την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024, στο Κέντρο Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας Σκοτίνας, όπου ένας 23χρονος σμηνίτης, ο Γ.Π., έχασε αιφνιδίως τη ζωή του κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), ο σμηνίτης βρέθηκε λιπόθυμος στο χώρο εργασίας του και άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας. Αμέσως μετά, διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Λιτοχωρίου με συνοδεία ιατρικού προσωπικού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του θανάτου του νεαρού στρατιώτη παραμένουν άγνωστα και βρίσκονται υπό διερεύνηση, όπως τονίζει το ΓΕΑ στην ανακοίνωσή του.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του σμηνίτη. Η τραγική είδηση έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη και συγκίνηση τόσο στους συναδέλφους του στο Κέντρο Ετοιμότητας όσο και στο ευρύτερο στρατιωτικό σώμα.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας:

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνεται ότι, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, o Σμηνίτης Γ.Π., 23 ετών , ο οποίος υπηρετούσε στο Κέντρο Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας Σκοτίνας, βρέθηκε λιπόθυμος στη θέση εργασίας του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από Νοσηλευτικό Προσωπικό της Μονάδας. Διεκομίσθη άμεσα στο Κέντρο Υγείας Λιτοχωρίου, συνοδεία Νοσηλευτικού Προσωπικού, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

X