Μήνυμα προς τους πολίτες μετά την εκλογή του Γιώργου Αμανατίδη στη θέση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, απηύθυνε προς τους πολίτες του Ν. Φλώρινας ο εκλεγμένος πλέον περιφερειακός σύμβουλος Δ. Μακεδονίας στο νομό, γιατρός, Νίκος Σαμαράς, τονίζοντας τα εξής:

«Ήταν μια δύσκολη και πρωτόγνωρη προεκλογική περίοδος. Μεγάλη η νίκη για την Φλώρινα, την Δυτική Μακεδονία….την Δημοκρατία!!!
Μετά την ένταση των προηγούμενων ημερών, ο αναστοχασμός και το δημιουργικό άγχος για την επόμενη μέρα. Για τα μεγάλα και μικρά του τόπου μας, με σχέδιο, πρόγραμμα και πάνω από όλα διάθεση για δουλειά.
Αγαπητές Φλωρινιωτισες και αγαπητοί Φλωρινιώτες σας ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας την συμμαχία για την ανάπτυξη και τον Γιώργο Αμανατίδη. Όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Ευχαριστούμε όλες και όλους τους Φλωρινιώτες για την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Βέβαια η τεράστια αποχή θα πρέπει να προβληματίσει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Η απογοήτευση των νέων μας και η αποχή τους από τα κοινά.
Με την συμμετοχή όλων θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε όλα τα πλεονεκτήματα του τόπου μας και προ πάντων να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στην πολιτεία και τους θεσμούς της».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X