Την πλήρη επιβεβαίωση των όσων σας μετέδωσε από πολύ νωρίς ο «Π», σχετικά με τις διαβουλεύσεις και το σκληρό πόκερ που παίχτηκε μεταξύ των παρατάξεων, ήρθε να δώσει το τελικό αποτέλεσμα για τη νέα διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το Δυναμικό ΤΕΕ, της Βούλας Χριστοπούλου, τα βρήκε με τη Νέα Πρόταση Μηχανικών του Νίκου Συλλίρη και άφησαν έτσι εκτός διοίκησης τη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών του Στέργιου Κιάνα, ανατρέποντας ουσιαστικά όλα τα δεδομένα και τη συμμαχία ΔΚΜ- Νέας Πρότασης Μηχανικών που υπήρξε στην προηγούμενη θητεία.

Όπως σας αποκάλυψε ο «Π» η συμφωνία προβλέπει τη θητεία του Νίκου Συλλίρη ως Προέδρου για τους πρώτους 20 μήνες, ενώ τους υπόλοιπους 28 τη θέση θα αναλάβει η Βούλα Χριστοπούλου.

Οι δύο παρατάξεις μοίρασαν τις θέσεις τόσο στην Αντιπροσωπεία, όσο και στη Διοικούσα Επιτροπή σε ότι έχει να κάνει με τα Προεδρεία με το Δυναμικό ΤΕΕ να επιλέγει για τη θέση του Προέδρου της Αντιπροσωπείας τον Στράτο Παπαδημητρίου. Αντιπρόεδρος αναδείχθηκε η Αναστασία Τσαγκαρίδου, ενώ Γραμματέας θα είναι ο Νίκος Ιωσηφίδης.

Η Βούλα Χριστοπούλου θα είναι Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μέχρι να αναλάβει καθήκοντα Προέδρου, ενώ Γραμματέας αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Τσολάκης επίσης από το Δυναμικό ΤΕΕ.

Η ΔΚΜ εξέλεξε στην Διοικούσα Επιτροπή τους Στέργιο Κιάνα, Γιάννη Τζιόλα, Ευαγγελία Μπάκαβου και Παντελή Χατζή.

Το Δυναμικό ΤΕΕ εκλέγει επίσης τους Κώστα Κοτταρίδη και Βασίλη Παμπόρη.

 

X